Espanja

Gran Canaria

Gran Canaria on ollut suomalaisten suosikkikohde jo vuosikymmenien ajan. Kontrastia etelän vilkkaille lomakohteille ja hiekkarannoille antavat saaren keskiosan tulivuorimaisemat ja pienet vuoristokylät.

Gran Canaria on Kanariansaarten kolmanneksi suurin saari, jonka kiehtova luonto vuoristoineen ja hiekkadyyneineen tarjoaa monenlaista ihasteltavaa. Kaukaa katsottuna Gran Canaria näyttää suurelta vuorelta - sen keskellä kohoaa Pico de Las Nieves, näköalapaikka lähes 2000 metrin korkeudessa meren pinnasta. Saaren maastoa, sen korkeimmalta huipulta aina rannikolle asti, elävöittävät syvät rotkot ja laaksot.

Ilmasto Gran Canarialla on lämmin ympäri vuoden, mutta trooppiset tuulet pitävät lämpötilan miellyttävänä. Kesäkuukausina mittari voi hipoa kolmeakymmentä, ja talvellakin lämpötila pysyttelee enimmäkseen 20 asteen yläpuolella. Vuoristo vaikuttaa saaren ilmastoon jakaen sen useampiin ilmastoalueisiin, joiden väliset erot voivat olla huimiakin: samaan aikaan, kun saaren etelärannikolla vietetään aurinkoista ja kuumaa rantapäivää, ylhäällä vuoristossa saattaa sataa jopa lunta.

Talvikaudella 23.10.2023-30.3.2024 Norwegianin ja / tai Finnairin suoria reittilentoja Las Palmasiin on tarjolla päivittäin. Järjestelmämme tarjoaa myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi, tai mikäli suoria lentoja ei kyseiselle päivälle enää ole tarjolla. Voit tarkastella kaikkia lentovaihtoehtoja ja vaihtaa halutessasi lentoa valittuasi ensin hotellin ja klikkaamalla "Jatka".

Longitoursin Gran Canarian matkapaketit ovat omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa. Asiakaspalvelumme kautta voit aina kysyä neuvoa matkallasi. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Kohteemme Gran Canarialla

Yleistietoa

Sää

Nähtävyydet