Kroatia

Satumaisessa Kroatiassa yhdistyvät luonto, ikivanhat perinteet ja rikas kulttuuri.

Kroatia on Adrianmeren helmi, joka hurmaa vierailijansa satumaisen kauniilla rannoillaan ja kirkkailla vesillään. Kroatia on kuitenkin paljon muutakin kuin auringosta nauttimista sekä pulahduksia Välimeressä - sen kansallispuistot, vesiputoukset, järvet ja saaristo tarjoavat upeita luontoelämyksiä vaikka useammallekin reissulle.

Myös historiannälkäisille riittää Kroatiassa ihmeteltävää - historialliset nähtävyydet antiikin- ja keskiajalta vievät kävijänsä retkelle läpi maan pitkän historian. Eikä maan kulttuuritarjonta suinkaan rajoitu historiaan - Kroatia on myös viinin ystävien paratiisi. Maassa on tuotettu viinejä jo antiikin ajoista lähtien, ja useita Kroatian rypälelajikkeista ei viljellä missään muualla maailmassa. Viinien parina nautitaan tietenkin paikallisen keittiön antimista, kuten merenelävistä, istrialaisita tryffeleistä sekä paikallisesta lammas- tai kasvispadasta pekasta.

Kesäkaudella 2024 Longitours tarjoaa Norwegianin suoria reittilentoja Kroatian Dubrovnikiin kahdesti viikossa ja Splitiin viidesti viikossa. Lisäksi tarjolla on useiden lentoyhtiöiden vaihtolentoyhteyksiä. Kroatia on Longitoursin omatoimikohde, jossa ei ole opaspalveluita. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa lomasi aikana puhelimitse, sähköpostitse ja nettisivujemme chatissa. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatetaan Longitoursin erityisehtoja.

Kohteemme Kroatiassa

Yleistietoa

Hyvä tietää ennen matkaa