Espanja


Gran Canaria

Playa del Inglés

Jos viihdyt tapahtumien keskipisteessä, vilkas Playa del Inglés on valintasi Gran Canarialla.

Playa del Inglésissä riittää elämää päivin ja öin. Gran Canarian etelärannikolla sijaitsevassa kohteessa ravintola- ja viihdetarjonta on runsasta ja yöelämä koko Gran Canarian vilkkainta. Aina Maspalomasiin saakka jatkuva, viiden kilometrin mittainen hiekkaranta sopii auringosta nauttimisen lisäksi myös monien vesiurheilulajien harrastamiseen. Shoppailusta nauttiva saa aikansa kulumaan joutuisasti Playa del Inglésin lukuisissa ostoskeskuksissa.

Talvikaudella 23.10.2023-30.3.2024 Norwegianin suoria reittilentoja Las Palmasiin on tarjolla viitenä päivänä viikossa (ma-ke, pe-la). Järjestelmämme tarjoaa myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi, tai mikäli suoria lentoja ei kyseiselle päivälle ole tarjolla. Voit tarkastella kaikkia lentovaihtoehtoja ja vaihtaa halutessasi lentoa valittuasi ensin hotellin ja klikkaamalla "Jatka".

Longitoursin Gran Canarian matkapaketit ovat omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa. Asiakaspalvelumme kautta voit aina kysyä neuvoa matkallasi. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Nähtävyydet

Aktiviteetit

Sää