Bulgaria

Mustanmeren rannikolla kohtaat aurinkoisen, balkanilaisen tunnelman.

Balkanin niemimaalla sijaitsevaan Bulgariaan matkailijoita houkuttelevat ennen kaikkea Mustanmeren aurinkoiset hiekkarannat, edullinen hintataso ja Suomesta käsin myös lyhyet kolmen tunnin lennot. Bulgarian rannikon pitkillä hiekkarannoilla nautitaan huolettomista rantapäivistä, tehdään kävelyretkiä rantapromenadeilla sekä ihaillaan auringonlaskuja ja meren rauhoittavaa kohinaa. Tästä ei rantaelämä parane.

Rannalla loikoilun lisäksi Bulgariassa riittää myös historiallisia aarteita ja luonnon ihmeitä koettavaksi. Tutustu Nessebarin vanhoihin mukulakivikatuihin, jotka löytyvät UNESCON maailmanperintölistalta, ja nauti savikylvyistä tai bongaile lintuja Pomorie-järvellä. Vierailun arvoisia ovat myös maan suurimmat rannikkokaupungit Varna ja Burgas, joissa voit kokea paikallisen bulgarialaisen arjen sekä tutustua alueen historiaan kaupunkien museoissa ja vanhoissa kaupunginosissa.

Longitoursin Bulgarian lomakohteet sijaitsevat Burgasin kaupungin ympäristössä, Mustanmeren rannalla. Kesäkaudella 2024 kesäkuun alusta elokuun puoliväliin suoria reittilentoja Bulgarian Burgasiin on tarjolla maanantaisin ja perjantaisin. Toukokuussa sekä elokuun puolivälistä lokakuun loppuun lentopäivä on lauantai (paluu sunnuntain puolella). Bulgarian kohteet ovat Longitoursin omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita. Asiakaspalvelumme auttaa lomallasi aina tarvittaessa puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa. Reittilennoin toteutettavissa omatoimilomissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Kohteemme Bulgariassa

Yleistietoa

Hyvä tietää ennen matkaa

Sää