Ota yhteyttä

Longitoursin Asiakaspalvelu

Tavoitat asiakaspalvelumme ma-pe klo 10.00-15.00 numerosta +358 8000 57 29 tai asiakaspalvelu@longitours.fi.

Jos käytät chat -kanavaamme (verkkosivujen oikeassa alakulmassa) aukioloaikojen ulkopuolella, jätä samalla yhteystietosi, niin voimme olla sinuun yhteydessä.

Kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme varaukseesi liittyvissä kysymyksissä, otathan valmiiksi esille varausnumerosi. Tietosuojasyistä emme voi antaa tietoja varauksesta ilman varausnumeroa.

Sinulle saatetaan puhelimessa tarjota mahdollisuutta keskustella myös englanninkielisen asiakaspalvelijan kanssa, mikäli suomenkieliset asiakaspalvelijamme ovat varattuina tai asiakaspalvelumme on suljettuna. Voit myös aina odottaa suomenkielisen asiakaspalvelijan vapautumista tai lähettää meille viestiä.

Katso myös Usein kysytyt kysymykset.

  

Pääsiäisenä asiakaspalvelumme on suljettuna

  

Pääsiäisenä 29.3.-1.4.2024 asiakaspalvelumme puhelinpalvelu on suljettuna, mutta voit lähettää sähköpostia ja palaamme sinulle pikimmin.

Matkakohteessa

Jos olet pakettimatkalla kohteessa, jossa on tarjolla opaspalvelut, saat oppaan puhelinnumeron tervetulokirjeessä paikan päällä. Osassa kohteissa voit myös olla yhteydessä paikallisen yhteistyökumppaniemme edustajaan, josta saat lisätietoja ennen matkaa.

Markkinointi ja myynti

Tavoitat markkinointi- ja myyntitiimimme sähköpostilla (varauksiin liittyvissä asioissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun) marketing@longitours.fi.

Uramahdollisuudet ja rekrytointi

Kiinnostaako ura Longitoursilla? Ota yhteyttä ja liitä ansioluettelosi mukaan hr@longitours.fi.