Longitours - ketä me olemme?

Longitours on uusi matkailubrändi Pohjoismaissa, joka tarjoaa perinteisiä pakettimatkoja, kaupunki- ja rantalomia sekä niiden yhdistelmiä ja muita matkajärjestelyitä useisiin kohteisiin ympäri maailmaa. Longitoursin matkapaketeissa on Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksymä matkatakuu joustavilla varaus- ja maksuvaihtoehdoilla.

Olemme myös Suomen matkailualan liitto ry:n (SMAL) varsinainen jäsen.

Ensimmäinen maatoimistomme Longitours Oy avattiin Helsingissä lokakuussa 2022 ja Ruotsin toimistomme Longitours Ab Tukholmassa elokuussa 2023. Muut pohjoismaiset toimipisteemme avaamme vuoden 2024 aikana.

Jokainen maatoimistomme toimii itsenäisesti. Perustajat ovat matkailualan ammattilaisia yli 20 vuoden kokemuksella niin matkanjärjestäjätoiminnoista Aurinkomatkoilla ja TUI:lla kuin online-matkatoimistoista Booking.comilla.

Longitours Suomi avasi verkkokauppansa ja asiakaspalvelunsa kesäkuussa 2023. Ensimmäisten kuukausien aikana matkassamme lensi satoja matkailijoita tilauslennoin Turkin Antalyan rannikolle sekä omatoimikohteisiin Eurooppaan ja muualle maailmalle.

Päivitämme Longitoursin verkkosivuille ajankohtaisia artikkeleita ja vinkkejä, jotka löydät uutisista.

Uutiskirjeen tilaajat saavat erikoistarjoukset suoraan sähköpostiin.

Ensimmäisen kesäkauden päätteeksi tekemämme palautekyselyn tulokset lämmittivät kovasti mieltämme - kiitosta saimme erityisesti henkilökohtaisesta opas- ja asiakaspalvelusta, johon aiomme panostaa erityisesti myös tulevaisuudessa. Vastaajista 83 % oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä varauksenteon sujuvuuteen.

Tavoitteenamme onkin tarjota asiakkaillemme selkeä ja yksinkertainen, mutta samalla informatiivinen, inspiroiva ja personoitu varauskokemus. Työtä on kuitenkin vielä paljon edessä ja jatkamme verkkosivujen sekä palvelukokonaisuuden kehittämistä vuonna 2024. Ja tietenkin uusien lomakohteiden sekä matkapakettien lisääminen on toiminnan ytimessä, jotta sopiva loma löytyy jokaiselle.

Miksi Longitours perustettiin?

Olemme pitkään työskennelleet matkailualalla ja kuulleet monilta matkailijoilta, että loman valitseminen ja varaaminen satojen, jopa tuhansien vaihtoehtojen joukosta voi olla haastavaa ja aikaa vievää. Vaikka lomakohteiden tutkiminen, vertailu ja ostaminen on merkittävästi helpottunut online-kanavissa viimeisen kymmenen vuoden aikana, on myös tarjonta samanaikaisesti lisääntynyt räjähdysmäisesti, minkä vuoksi loman suunnittelu vaatii jopa entistä enemmän aikaa - eräiden tutkimusten mukaan yli 30 tuntia. Suunnittelu on tietenkin tärkeä ja mukava osa lomatunnelman nostattamista, mutta kokemuksesta tiedämme, että runsaudenpula voi joskus saada myös turhautumaan.

Me Longitoursilla haluamme tehdä sekä loman varaamisesta että itse lomailusta helpompaa - aina inspiraation etsimisestä päätöksentekoon, ja koneeseen astumisesta siihen hetkeen saakka, kun lomaelämyksiä muistellaan lämmöllä kotona.

Longitoursin sivuilla haluamme tarjota matkailijoille yksilöidyn käyttäjäkokemuksen, joka tekee matkan suunnittelusta kotisohvalta käsin inspiroivampaa, miellyttävämpää, ja niin halutessasi - nopeampaa. Tavoitteenamme on tarjota sinulle juuri oikea, toiveidesi ja mieltymystesi mukaan suunniteltu loma ja varmistaa, että kaikki lomatoiveesi toteutuvat.

Longitoursin visiona on modernisoida perinteistä matkanjärjestäjätoimintaa yhdistämällä perinteisen matkanjärjestäjän ja online-matkatoimiston palvelut, joita tarjoamme pohjoismaalaisille asiakkaille yhden brändin alla. Asiakaslähtöisyys korostuu lomamatkojen personoinnissa sekä asiakaskokemuksessa.