Longitours - ketä me olemme?

Longitours on uusi matkailubrändi Pohjoismaissa, joka tarjoaa perinteisiä pakettimatkoja, kaupunki- ja rantalomia sekä niiden yhdistelmiä ja muita matkajärjestelyitä useisiin kohteisiin ympäri maailmaa. Longitoursin lomapaketeissa on Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksymä matkatakuu joustavilla varaus- ja maksuvaihtoehdoilla.

Ensimmäinen maatoimistomme Longitours Oy avattiin Helsingissä lokakuussa 2022 ja Ruotsin toimistomme Longitours Ab Tukholmassa helmikuussa 2023. Longitours Suomi avasi myyntinsä ensimmäisenä kesäkuussa 2023. Muut pohjoismaiset toimipisteemme avaamme vuoden 2023 aikana.

Jokainen maatoimistomme toimii itsenäisesti, ja perustajat ovat matkailualan ammattilaisia yli 20 vuoden kokemuksella niin matkanjärjestäjä-toiminnoista Aurinkomatkoilla ja TUI:lla kuin myös Booking.comilta.

Miksi Longitours perustettiin?

Olemme pitkään työskennelleet matkailualalla ja kuulleet monilta matkailijoilta, että loman valitseminen ja varaaminen satojen, jopa tuhansien vaihtoehtojen joukosta voi olla haastavaa ja aikaa vievää. Vaikka lomakohteiden tutkiminen, vertailu ja ostaminen on merkittävästi helpottunut online-kanavissa viimeisen kymmenen vuoden aikana, on myös tarjonta samanaikaisesti lisääntynyt räjähdysmäisesti, minkä vuoksi loman suunnittelu vaatii jopa entistä enemmän aikaa - eräiden tutkimusten mukaan yli 30 tuntia. Suunnittelu on tietenkin tärkeä ja mukava osa lomatunnelman nostattamista, mutta kokemuksesta tiedämme, että runsaudenpula voi joskus saada myös turhautumaan.

Me Longitoursilla haluamme tehdä sekä loman varaamisesta että itse lomailusta helpompaa - aina inspiraation etsimisestä päätöksentekoon, ja koneeseen astumisesta siihen hetkeen saakka, kun lomaelämyksiä muistellaan lämmöllä kotona. Longitoursin sivuilla haluamme tarjota matkailijoille yksilöidyn käyttäjäkokemuksen, joka tekee matkan suunnittelusta kotisohvalta käsin inspiroivampaa, miellyttävämpää, ja niin halutessasi - nopeampaa. Tavoitteenamme on tarjota sinulle juuri oikea, toiveidesi ja mieltymystesi mukaan suunniteltu loma ja varmistaa, että kaikki lomatoiveesi toteutuvat.

Longitoursin visiona on modernisoida perinteistä matkanjärjestäjätoimintaa yhdistämällä perinteisen matkanjärjestäjän ja online-matkatoimiston palvelut, joita tarjoamme pohjoismaalaisille asiakkaille yhden brändin alla. Asiakaslähtöisyys korostuu lomamatkojen personoinnissa sekä asiakaskokemuksessa.