Espanja


Gran Canaria

Puerto de Mogan

Puerto de Moganissa vietät romanttisen loman idyllisissä maisemissa. Moganin viehättävän omaleimaista satamaa ja sen valkoisia bougainvillejen koristamia taloja saavutaan katsomaan kauempaakin.

Maalauksellisen kaunis Puerto de Mogan on monien mielestä parasta Gran Canariaa. Perinteinen kalastajakylä satamineen edustaa kanarialaisittain tyypillistä arkkitehtuuria; kallion rinteillä kohoavat talot ovat suoralinjaisia ja liidunvalkoisia, värikkäitä ovia ja ikkunanpuitteita lukuunottamatta. Hiljainen ja rauhallinen Puerto de Mogan sopii erityisen hyvin romanttiselle pariskuntalomalle. Täällä voit unohtaa kaupungin kiireen, nauttia huvivenesataman idyllisestä tunnelmasta, herkutella paikallisissa kala- ja äyriäisravintoloissa sekä ihailla kapeiden kujien kukkaloistoa.

Talvikaudella 23.10.2023-30.3.2024 Norwegianin suoria reittilentoja Gran Canarian Las Palmasiin on tarjolla viitenä päivänä viikossa (ma-ke, pe-la). Järjestelmämme tarjoaa myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi, tai mikäli suoria lentoja ei kyseiselle päivälle ole tarjolla. Voit tarkastella kaikkia lentovaihtoehtoja ja vaihtaa halutessasi lentoa valittuasi ensin hotellin ja klikkaamalla "Jatka".

Longitoursin Gran Canarian matkapaketit ovat omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa. Asiakaspalvelumme kautta voit aina kysyä neuvoa matkallasi. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Nähtävyydet

Aktiviteetit

Sää