Lomamatkat

Longitoursin valikoimasta löydät tilauslennoin toteutettavat matkapaketit Turkin Antalyaan sekä lukuisia reittilennoin toteutettavia matkapaketteja Eurooppaan sekä kaukokohteisiin ympäri maailman. Valitse ranta- tai kaupunkiloma tai niiden yhdistelmä, tai nauti maaseudun rauhasta ja paikallisesta tunnelmasta suosituimpien matkailualueiden ulkopuolella.

Lomamatkat Eurooppaan ja maailmalle

Aito, oikea pakettimatka Turkkiin

Kesäkauden 2024 valmismatkat Turkin Antalyaan alkavat huhtikuussa ja jatkuvat aina lokakuun loppuun saakka. Pegasuksen suorat lennot lennetään joka tiistai ja lauantai. Muina päivinä tarjolla on reittilennoin toteutettavia matkapaketteja eri lentoyhtiöiden vaihtolentoyhteyksin. Antalyan alueella voit valita majoituksen Antalyan kaupungin lisäksi Alanyasta, Belekistä, Sidestä tai Kemeristä. Lentokenttäkuljetukset voit varata lisäpalveluna matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen kesto on kohteesta riippuen parista kymmenestä minuutista (Antalyan kaupunki) 2,5 tuntiin (Alanya). Longitoursilla on Alanyan ja Siden alueella suomenkielinen opaspalvelu.

Omatoimilomat Eurooppaan ja kaukokohteisiin

Antalyan perinteisten matkapakettien lisäksi Longitours tarjoaa laajan, satoja kohteita ja tuhansia hotelleja kattavan valikoiman omatoimilomia ympäri Eurooppaa ja maailmaa. Nämä omatoimilomat ovat reittilennoin toteutettavia matkapaketteja, joissa noudatetaan Longitoursin erityisehtoja. Kohteissa ei ole opaspalveluita. Asiakaspalvelumme sekä paikalliset yhteistyökumppanimme auttavat tarvittaessa matkasi aikana. Useisiin kohteisiin on tarjolla joka päivä useita eri lentovaihtoehtoja, joista voit valita omaan aikatauluusi parhaiten soveltuvan. Suoria reittilentoja Helsingistä Longitours tarjoaa muun muassa Norwegianilla ja Tampereelta AirBalticilla.

Kesäkauden omatoimikohteet suorin lennoin Helsingistä


Kesäkauden omatoimikohteet suorin lennoin Tampereelta