Tunisia

Tunisiassa koet Välimeren hiekkarannat, upeat aavikkomaisemat ja Pohjois-Afrikan monivaiheisen historian jättämän rikkaan kulttuuriperinnön.

Tunisia on Pohjois-Afrikan helmi, jonka kiehtova historia ja kauniit hiekkarannat takaavat, että tekemistä riittää lomaviikoksi tai pariksikin. Tunisian rannikolla nautitaan auringosta suosittujen lomakohteiden upeilla hiekkarannoilla. Välimeren rannalla sijaitsevat lomakohteet, kuten viehättävä Hammamet ja historiallinen Sousse tarjoavat kattavan valikoiman erilaisia hotellivaihtoehtoja niin helposta perhelomasta haaveileville kuin kulttuuria ja aktiviteetteja kaipaaville aikuisillekin. Kaiken kruunaa Tunisian välimerellisiä ja pohjoisafrikkalaisia makuja yhdistelevän keittiön herkulliset antimet.

Tunisiassa on aikojen saatossa vaikuttaneet useat eri sivilisaatiot, muun muassa roomalaiset, foinikialaiset ja arabit, mikä näkyy maan rikkaassa kulttuuriperinnössä. Maan historiallisista kaupungeista tunnetaan parhaiten maan pääkaupunki Tunis, jonne voit tehdä päiväretken Hammametin tai Soussen lomakohteista. Toinen viehättävä alue pääkaupungin lähettyvillä on Sidi Bou Said, joka on tunnettu taiteellisesta ilmapiiristään sekä kauniista valkoisista taloista sinise ovineen. Voit myös lähteä Tunisian sisämaahan upealle aavikkoretkelle, jossa matkataan dyynejä pitkin kamelin selässä, ihaillaan vaikuttavia aavikkonäkymiä sekä tutustutaan perinteiseen beduiinikulttuuriin.

Kohteemme Tunisiassa

Yleistietoa
Hyvä tietää ennen matkaa