Dominikaaninen tasavalta

Valkohiekkaisia paratiisirantoja, merenquen ja bachatan rytmejä sekä kiehtovia nähtävyyksiä - lähde seikkailuun Dominikaaniseen tasavaltaan Kolumbuksen jalanjäljissä.

Dominikaanisessa tasavallassa vietät lomasi upeissa puitteissa, matkasitpa mihin päin maata tahansa. Parhaiten lomailijat tuntevat tämän vehreän saaren sen upeista, valkoisista hiekkarannoista, mutta Dominikaanisella tasavallalla on rikas kulttuuri ja historia, johon pääset parhaiten tutustumaan pääkaupungissa Santo Domingossa. UNESCON maailman perintökohteeksikin listattu Santo Domingon vanhakaupunki on täynnä historiallisia nähtävyyksiä, kuten Alcazar de Colonin linna ja Primada de America -katedraali. Toinen mielenkiintoinen kaupunki on sikarikaupunkinakin tunnettu Santiago.

Trooppisesta rantalomatunnelmasta pääset nauttimaan useissa kohteissa saaren rannikoilla. Saaren itäosassa sijaitsevissa Punta Canassa ja La Romanassa nautit aidosta Karibianmeren tunnelmasta. Saaren pohjoispuolelta, Atlantin rannikolta löydät niin ikään suositut rantakohteet Puerto Platan ja Samanan.

Näytä lisää

Kohteemme Dominikaanisessa tasavallassa

Yleistietoa

Hyvä tietää ennen matkaa

Sää