Arabiemiraatit

Arabiemiraatit tarjoavat seikkailun, jossa luonnon ihmeet ja muinaiset perinteet kohtaavat ylellisen, modernin kaupunkielämän.

Arabiemiraatit, eli Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, on kiehtova matkakohde, jossa ikivanhat perinteet kietoutuvat saumattomasti moderniin elämään. Tämä Arabian niemimaalla sijaitseva maa tarjoaa nähtävää arkkitehtuurisista ihmeistä koskemattomiin rantoihin ja aavikoihin. Lämpimän vieraanvaraisuutensa ja ylellisten lomanviettomahdollisuuksiensa ansiosta Arabiemiraateista on tullut suosittu matkakohde ympäri maailmaa saapuvien matkailijoiden keskuudessa.

Yksi maan suosituimmista matkakohteista ja ikonisimmista kaupungeista on Dubai, joka tunnetaan futuristisesta, pilvenpiirtäijien koristamasta siluetistaan sekä ylellisestä elämäntyylistään. Matkailijoille Dubai tarjoaa ostosparatiisin lukuisine kauppakeskuksineen. Toinen matkailijoiden suosima kohde on maan pääkaupunki ja formulakaupunkinakin tunnettu Abu Dhabi, joka on kulttuurinähtävyyksineen harmoninen yhdistelmä perinteitä ja nykyaikaa.

Näytä lisää

Kohteemme Arabiemiraateissa

Yleistietoa

Hyvä tietää ennen matkaa

Sää