Espanja


Gran Canaria

Puerto Rico

Gran Canarian klassikkokohde muodostuu lahdenpoukamassa sijaitsevasta pienestä rannasta ja sitä ympäröivistä rinteistä. Rinteillä kohoavista lukuisista hotelleista avautuvat upeat näköalat Atlantille.

Pieni Puerto Ricon lomakylä sijaitsee Gran Canarian lounaisosassa, laaksossa, jota ympäröiviä rinteitä reunustavat valkoiset hotellit allasalueineen ja näköalaterasseineen. Puerto Rico on pitkään houkutellut erityisesti vesiurheilun ystäviä, mutta sen pieni aallonmurtajan suojaama ranta sopii täydellisesti myös rentoon auringonottoon ja uimiseen. Puerto Ricosta löytyy useampi ostoskeskus sekä mukavasti viihdetarjontaa leppoisista baareista vilkkaisiin yökerhoihin, joissa juhlat jatkuvat aamuun saakka.

Talvikaudella 23.10.2023-30.3.2024 Norwegianin suoria reittilentoja Gran Canarian Las Palmasiin on tarjolla viitenä päivänä viikossa (ma-ke, pe-la). Järjestelmämme tarjoaa myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi, tai mikäli suoria lentoja ei kyseiselle päivälle ole tarjolla. Voit tarkastella kaikkia lentovaihtoehtoja ja vaihtaa halutessasi lentoa valittuasi ensin hotellin ja klikkaamalla "Jatka".

Longitoursin Gran Canarian matkapaketit ovat omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa. Asiakaspalvelumme kautta voit aina kysyä neuvoa matkallasi. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Nähtävyydet

Aktiviteetit

Sää