Meksiko

Meksikossa rentoudut upeilla valkohiekkaisilla rannoilla, koet muinaisen Maya-kulttuurin aarteet sekä herkuttelet maailmankuulun keittiön antimilla.

Koe hohtavan valkoiset hiekkarannat ja turkoosinsininen Karibianmeri, jotka kutsuvat rentoutumaan. Astu vaikuttavien rauniokohteiden historialliseen maailmaan, jossa muinaisen Maya-kulttuurin aarteet heräävät eloon. Ui eksoottisissa cenote -lammissa, kannusta paikallista jalkapallojoukketta, tee katamaran-veneretki ja herkuttele tacoilla. Lähde sukellusretkelle tai vietä päivä huvipuistossa. Meksikossa tekeminen ja nähtävyydet eivät lopu kesken.

Meksikon lomakohteemme sijaitsevat Jukatanin niemimaalla Quintana Roo -nimisellä alueella Karibianmeren rannalla. Olipa mielessäsi rantaloma ja riippumatossa lepäily tai aktiivisempi lomanvietto, majoitusvaihtoehtoja on tarjolla monenlaisiin tarpeisiin. Meksikoon voit matkustaa ympäri vuoden. Miellyttävin ilmasto osuu talvikuukausille, jolloin aurinkoa riittää ja lämpötila pysyy maltillisesti kolmenkymmenen tuntumassa. Kuuminta on touko-kesäkuussa, jolloin lämpötilat voivat kohota jopa yli 35 asteen. Kesällä esiintyy myös sateita, mutta ne ovat useimmiten kuuroluonteisia ajoittuen iltapäivän tunneille.

Longitours tarjoaa vuoden ympäri useiden eri lentoyhtiöiden vaihtolentoyhteyksiä Cancunin kansainväliselle lentokentälle, josta pääset kätevästi kaikkiin lomakohteisiimme. Meksikon matkapaketeissa lentokenttäkuljetukset sisältyvät hintaan. Longitoursin Meksikon kohteet ovat omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita. Asiakaspalvelumme on apunasi kaikissa lomaasi liittyvissä kysymyksissä.

Kohteemme Meksikossa

Yleistietoa
Hyvä tietää ennen matkaa
Sää