Espanja


Gran Canaria

Bahia Feliz

Bahia Felizissä lomailu on yksinkertaisen helppoa - täällä on kaikki tarvittava rentoon loman viettoon, eikä mitään liikaa.

Bahia Feliz on kohde lomailijalle, joka haluaa nauttia lomastaan ilman suorituspaineita - pienessä lomakohteessa kävelyetäisyydeltä löytyy kaikki lomailuun tarvittava, eikä mitään ylimääräistä: meri, pieni ranta, ravintoloita, muutamia kauppoja sekä tietenkin runsaasti aurinkoa. Bahia Felizissä ei tarvitse ottaa stressiä nähtävyyslistan läpikäynnistä, mutta halutessaan nähtävyyksiäkin pääsee katselemaan vaikkapa vuokraamalla auton ja kiertelemällä kompaktin kokoista Gran Canarian saarta itselleen sopivaan tahtiin. Myös bussiyhteyksiä kulkee esimerkiksi vilkkaampaan naapurikohteeseen Playa del Inglesiin sekä saaren pääkaupunkiin Las Palmasiin.

Talvikaudella 23.10.2023-30.3.2024 Norwegianin suoria reittilentoja Las Palmasiin on tarjolla viitenä päivänä viikossa (ma-ke, pe-la). Järjestelmämme tarjoaa myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi, tai mikäli suoria lentoja ei kyseiselle päivälle ole tarjolla. Voit tarkastella kaikkia lentovaihtoehtoja ja vaihtaa halutessasi lentoa valittuasi ensin hotellin ja klikkaamalla "Jatka".

Longitoursin Gran Canarian matkapaketit ovat omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa. Asiakaspalvelumme kautta voit aina kysyä neuvoa matkallasi. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Nähtävyydet

Aktiviteetit

Sää