Espanja


Gran Canaria

Las Palmas

Las Palmasissa koet aidon kanarialaiskaupungin tunnelman - rantalomasta tinkimättä.

Las Palmas on Gran Canarian pääkaupunki ja Kanariansaarten suurin kaupunki. Kaupungissa ja sen esikaupunkialueella asuu lähes 700 000 asukasta koko saaren asukasluvun ollessa 843 000. Las Palmasin voi siis perustellusti sanoa olevan varsin autenttinen lomakohde, jossa matkailijat sekoittuvat vilkkaan kanarialaisen kaupungin paikalliseen elämään. Monelle Las Palmasista piirtyvä mielikuva vuosikymmenten takaisista railakkaista lomalennoista ja suomalaisten täyttämistä kuppiloista on siis todellakin mennyttä aikaa.

Las Palmas on myös erinomainen kohde yhdistää kaupunki- ja rantaloma, sillä kaupungin Las Canteras -rannan sanotaan olevan Euroopan ja jopa koko maailman parhaimpia kaupunkirantoja. Kolmen kilometrin pituudelle levittyvä hienohiekkainen ranta on kauniin kullanhohtoinen ja äärimmäisen siisti. Rantaelämän lisäksi värikäs Las Palmas tarjoaa kaiken, mitä kaupunkilomalta voi toivoa: sekoituksen historian havinaa ja modernia kaupunkikulttuuria, shoppailua, paikallisia ravintoloita sekä tietenkin loistavan yöelämän, jossa espanjalaiseen tyyliin fiestat jatkuvat aamuun asti.

Talvikaudella 23.10.2023-30.3.2024 Norwegianin suoria reittilentoja Las Palmasiin on tarjolla viitenä päivänä viikossa (ma-ke, pe-la). Järjestelmämme tarjoaa myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi, tai mikäli suoria lentoja ei kyseiselle päivälle ole tarjolla. Voit tarkastella kaikkia lentovaihtoehtoja ja vaihtaa halutessasi lentoa valittuasi ensin hotellin ja klikkaamalla "Jatka".

Longitoursin Gran Canarian matkapaketit ovat omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa. Asiakaspalvelumme kautta voit aina kysyä neuvoa matkallasi. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Nähtävyydet

Aktiviteetit

Sää