Lomavaihtoehdot

Lomalle maailmalle Longitoursin matkoilla

Longitoursin kautta pääset matkustamaan ympäri maailmaa! Olemme avanneet matkapakettitarjontamme kesäkuussa 2023, ensimmäisinä kohteinamme Turkin kiehtovat rantalomakaupungit ja -kylät Alanya, Antalya, Side, Kemer ja Belek. Suorat lomalennot Pegasus -lentoyhtiöllä ovat tarjolla tiistaisin sekä lauantaisin lokakuun 2023 loppuun saakka. Myös kesän 2024 Antalyan matkapaketit ovat jo myynnissä, ja ne toteutetaan Southwind Airlinesin tilauslennoin tiistaisin ja perjantaisin.

Olemme kesän aikana lisänneet myös omatoimikohteidemme tarjontaa nopeasti, ja tällä hetkellä Longitoursin valikoimasta löytyykin reittilennoin toteutettavia matkoja jo yli 20 maahan ja satoihin eri kohteisiin.

Longitours Oy:lla on Kilpailu- ja kuluttajaviraston asettama matkanjärjestäjän vakuus. Matkoillamme noudatamme Yleisiä matkapakettiehtoja sekä reittilennoin toteutettavia lomamatkoja koskevia lisä- ja erityisehtoja.

Longitoursin matkatarjonta

  • Longitoursin tilauslennoin matkapaketit ovat etukäteen tuotettuja, säännöllisiä matkapaketteja, joissa on yhdistetty lento ja hotelli tai kuljetus tai joku muu matkanosa, ja joiden lentokuljetus toteutetaan tilaus- tai reittilennoilla. Matkapaketeissa noudatetaan Yleisiä matkapakettiehtoja.
  • Tällä hetkellä tilauslennoin toteutettavia matkapaketteja on tarjolla Turkin Antalyaan. Myynnissä ovat kesäkaudet 2023 (lokakuun loppuun saakka) ja 2024. Alanyassa on tarjolla myös suomenkielistä opaspalvelua syyskuun loppuun saakka. Muissa kohteissa tavoitat oppaan tai asiakaspalvelijan puhelimitse.
  • Reittilennoin toteutettavat matkapaketit tarjoavat asiakkaillemme laajan valikoiman kohteita ja hotelleja ympäri maailman. Nämä matkat ovat omatoimimatkoja, jotka eivät perustu tiettyihin kiintiöihin tai säännöllisiin tilauslentoihin. Näiden matkojen maksu-, muutos- ja peruutusehdot voivat poiketa Yleisistä matkapakettiehdoista.
  • Lisäämme jatkuvasti uusia matkapaketteja sivuillemme. Tällä hetkellä matkapaketteja on tarjolla lähes 30 maahan ja satoihin eri kohteisiin Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa ja Afrikassa.
  • Erikois- ja teemamatkat ovat ryhmämatkoja (min 10 henkilöä), kiertomatkoja, risteilyitä tai muita räätälöityjä ja/tai omatoimimatkoja. Näiden matkojen lisä- ja erityisehdot sovitaan erikseen.