Lomavaihtoehdot

Lomalle maailmalle Longitoursin matkoilla

Longitoursin kautta pääset matkustamaan ympäri maailmaa! Olemme avanneet matkapakettitarjontamme kesäkuussa 2023, ensimmäisinä kohteinamme Turkin kiehtovat rantalomakaupungit ja -kylät Alanya , Antalya, Side, Kemer ja Belek. Suorat lomalennot Pegasus -lentoyhtiöllä ovat tarjolla tiistaisin sekä lauantaisin lokakuun 2024 loppuun saakka. Marraskuun alusta voit matkustaa Antalyaan suorilla reittilennoilla lauantaisin.

Olemme viime vuoden aikana lisänneet myös omatoimikohteidemme tarjontaa nopeasti, ja tällä hetkellä Longitoursin lomavalikoimasta löytyykin reittilennoin toteutettavia matkoja jo yli 30 maahan ja satoihin eri kohteisiin.

Kesän suosituimpiin omatoimikohteisiin lukeutuvat Kreetan Hania, jonne reittilentoja on maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin sekä ihastuttava Rodos. Rodokselle on viikon matkoja keskiviikkoisin sekä 8 päivän matkoja lauantaisin.

Kyproksen Larnacaan ja lomakohteisiin Ayia Napa, Limassol ja Pafos, Norwegian lentää suoralla reittilennolla perjantaisin sekä Espanjan Malagaan, Alicanteen sekä Barcelonaan on lentoja tarjolla lähes päivittäin ja Mallorcalle tiistaisin, torstaisin sekä lauantaisin. Talvikaudella, marraskuun alusta huhtikuulle, Kanariansaarien suosituimmille saarille, Gran Canarialle ja Teneriffalle suoria lentoja on tarjolla päivittäin, joten voit huoletta varata haluamasi loman pituuden.

Talvikaudella Arabiemiraatit, Egypti , Meksiko ja Thaimaan Phuket ovat suosittuja kaukokohteita, joihin voi matkustaa useilla reittilentoyhteyksillä lähes joka päivä. Egyptin Hurghadaan alkavat perjantaisin suorat lennot marraskuun alussa, kuten myös tiistaisin Marokon Agadariin sekä joulukuussa voit lentää suorilla lennoilla sisämaan Marrakechiin.

Longitours Oy:lla on Kilpailu- ja kuluttajaviraston asettama matkanjärjestäjän vakuus. Matkoillamme noudatamme Yleisiä matkapakettiehtoja mukaisia peruutus- ja muutosoikeuksiasekä reittilennoin toteutettavia lomamatkoja koskevia lisä- ja erityisehtoja.

Longitoursin matkatarjonta

  • Longitoursin tilauslennoin matkapaketit ovat etukäteen tuotettuja, säännöllisiä matkapaketteja, joissa on yhdistetty lento ja hotelli tai kuljetus tai joku muu matkanosa, ja joiden lentokuljetus toteutetaan tilaus- tai reittilennoilla. Matkapaketeissa noudatetaan Yleisiä matkapakettiehtoja.
  • Tällä hetkellä tilauslennoin toteutettavia matkapaketteja on tarjolla Turkin Antalyaan. Myynnissä ovat kesäkaudet 2024, huhtikuun alusta aina lokakuun loppuun saakka. Alanyassa on tarjolla myös englanninkielistä opaspalvelua lokakuun loppuun saakka. Muissa kohteissa tavoitat oppaan tai asiakaspalvelijan puhelimitse.
  • Reittilennoin toteutettavat matkapaketit tarjoavat asiakkaillemme laajan valikoiman kohteita ja hotelleja ympäri maailman. Nämä matkat ovat omatoimimatkoja, jotka eivät perustu tiettyihin kiintiöihin tai säännöllisiin tilauslentoihin. Näiden matkojen maksu-, muutos- ja peruutusehdot voivat poiketa Yleisistä matkapakettiehdoista.
  • Lisäämme jatkuvasti uusia matkapaketteja sivuillemme. Tällä hetkellä matkapaketteja on tarjolla lähes 30 maahan ja satoihin eri kohteisiin Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa ja Afrikassa. Voit varata myös pelkkiä hotelleja yli 30 maassa, joiden muutos-ja peruutusehdot on ilmoitettu varausvaiheessa.
  • Erikois- ja teemamatkat ovat ryhmämatkoja (min 10 henkilöä), kiertomatkoja, risteilyitä tai muita räätälöityjä ja/tai omatoimimatkoja. Näiden matkojen lisä- ja erityisehdot sovitaan erikseen.