Espanja


Gran Canaria

Maspalomas

Maspalomasin pitkä hiekkaranta ja sen takana komeilevat hiekkadyynit kutsuvat rantalomailijoita leppoisaan lomanviettoon.

Maspalomas on yksi Gran Canarian suosituimmista kohteista. Siitä huolimatta sen tunnelma on ennen kaikkea rauhallinen - leveillä kävelykaduilla nautit leppoisista iltakävelyistä sekä kohteen monipuolisesta ravintolatarjonnasta. Päivät sujuvat rannalla loikoillen. Rentoon lomailuun sopiva Maspalomas tunnetaankin ennen kaikkea pitkästä hiekkarannastaan sekä ikonisista hiekkadyyneistään. Hiekkarannan varrelta löytyy sekä aurinkotuolein varusteltuja rantaosuuksia, että suojaisia dyynien väliin jääviä poukamia, joista jokainen auringonpalvoja löytää mieleisen paikan levittää pyyhkeensä ja nauttia huolettomista päivistä auringossa.

Talvikaudella 23.10.2023-30.3.2024 Norwegianin suoria reittilentoja Las Palmasiin on tarjolla viitenä päivänä viikossa (ma-ke, pe-la). Järjestelmämme tarjoaa myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi, tai mikäli suoria lentoja ei kyseiselle päivälle ole tarjolla. Voit tarkastella kaikkia lentovaihtoehtoja ja vaihtaa halutessasi lentoa valittuasi ensin hotellin ja klikkaamalla "Jatka".

Longitoursin Gran Canarian matkapaketit ovat omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa. Asiakaspalvelumme kautta voit aina kysyä neuvoa matkallasi. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Nähtävyydet

Aktiviteetit