Espanja


Gran Canaria

San Agustin

San Agustinissa olet sopivan lähellä kaikkea, mutta mukavasti sivussa ruuhkaisimmista turistikeskittymistä.

San Agustin sijaitsee Gran Canarian etelärannikolla, noin kolme kilometriä Playa del Inglesistä itään. Vilkkaampaan Playa del Inglésiin verrattuna San Agustin on varsin rauhallinen kohde. Siksi se sopiikin hyvin lomailijalle, joka kaipaa lomaltaan ensisijaisesti rentoutumista, mutta jonka menojalka saattaa silloin tällöin alkaa vipattamaan - Playa del Inglésin vilkkaampi yöelämä on tällöin kävely- tai taksimatkan päässä. San Agustinin rannat ovat tummia laavahiekkarantoja, joilla aurinkoisia päiviä pääsee useimmiten viettämään ilman ruuhkia. Lisäksi kohteessa sijaitsee Euroopan suurin talassoterapiakeskus, josta löydät rentouttavan merivesikylpylän, hierontoja sekä erilaisia meriveden terveysvaikutuksiin perustuvia hoitoja.

Talvikaudella 23.10.2023-30.3.2024 Norwegianin suoria reittilentoja Las Palmasiin on tarjolla viitenä päivänä viikossa (ma-ke, pe-la). Järjestelmämme tarjoaa myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi, tai mikäli suoria lentoja ei kyseiselle päivälle ole tarjolla. Voit tarkastella kaikkia lentovaihtoehtoja ja vaihtaa halutessasi lentoa valittuasi ensin hotellin ja klikkaamalla "Jatka".

Longitoursin Gran Canarian matkapaketit ovat omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa. Asiakaspalvelumme kautta voit aina kysyä neuvoa matkallasi. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Nähtävyydet

Aktiviteetit

Sää