Kesälomat 2024

Longitoursin kesäkohteet 2024

Kesällä 2024 Longitours tarjoaa perinteisiä matkapaketteja Helsingistä Turkin Antalyan alueelle. Suorat Pegasuksen lennot lennetään joka tiistai ja lauantai lokakuun loppuun saakka. Lisäksi tarjolla on kattava valikoima reittilennoin toeteutettavia omatoimilomia Välimerellä sekä muualla Euroopassa ja maailmalla.

Aito, oikea matkapaketti Turkkiin

Kesällä 2024 löydät Longitoursin valikoimasta perinteiset matkapaketit Turkin Antalyaan. Aloitamme matkapaketit lomalennoilla 2.4.2024 tiistaina Pegasus Airlines -lentoyhtiöllä. Pegasuksen lentopäivät ovat tiistaisin sekä lauantaisin. Tulemme lisäämään viikottaisia lentoja ja vahvistamme aikataulut alkuvuodesta. Antalyan alueella valittavanasi on Antalyan kaupungin lisäksi suositut rantalomakohteet Alanya, Belek, Side ja Kemer.

Reittilennoin toteutettavat matkapaketit - Kesä 2024

Omatoimimatkan vapaus, pakettimatkan edut - reittilennoin toteutettavat matkapaketit antavat sinulle mahdollisuuden valita kohteen ja matkustusajankohdan joustavasti, tinkimättä matkapaketin tarjoamasta turvasta. Kesällä 2024 Longitours tarjoaa laajan valikoiman omatoimisia matkapakettivaihtoehtoja muun muassa Norwegianin suorin reittilennoin. Tarjolla on tuttuja ja uudempiakin kesälomakohteita Välimerellä ja muualla Euroopassa sekä maailmalla. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Kesälomatarjoukset reittilennoin Eurooppaan

Kesän 2024 matkapaketit suorin reittilennoin Helsingistä