Ystävänpäivän 5 vinkkiä romanttiselle lomalle

14.02.2024

Jos ystävänpäivä pääsi yllättämään ja jymy-yllätys omalle rakkaalle on vielä hakusessa, eipä hätää: vielä ehdit tehdä korjausliikkeen ja lyödä kullanmurusi ällikällä varaamalla lemmenloman johonkin Longitoursin kaikkein tunnelmallisimmista lomakohteista. Listasimme 5 superromanttista kohdetta, joilla tuskin voi mennä pieleen. Näissä kohteissa keskitytään suukotteluun pienillä sivukujilla, auringonlaskujen tuijotteluun meren rannassa tai pitkiin illallisiin kynttilänvalossa.

1. Upeiden auringonlaskujen Santorini

Santorini on synonyymi romantiikalle. Jos surffaat netistä romanttisia lomakohteita, et voi olla törmäämättä kuviin tämän maalauksellisen lomasaaren kultaisista auringonlaskuista ja liidunvalkoisista taloista jyrkän kalderan laidalla. Lemmenlomalle suosittelemme juurikin Santorinin länsipuolta, josta nämä postikorttimaisen kauniit kuvat on lähes poikkeuksetta otettu. Tällä kalderan jylhällä länsilaidalla sijaitsevat saaren pääkaupunki Fira, viehättävä pikkukaupunki Oia sekä rauhallinen Imeroviglin kylä.

2. Puerto de Mogan - Gran Canarian valokuvauksellisin kylä

Gran Canaria on muutakin kuin hiekkarantoja - se on myös viehättäviä, paikallisia kalastajakyliä tunnelmallisine satamineen ja kapeine pikkukujineen. Näistä tunnetuin on Puerto de Mogan, jonka valkoisia, bougainvilleoiden koristamia taloja saapuu päivittäin ihailemaan ja valokuvaamaan runsain määrin turisteja Gran Canarian muista lomakohteista. Suurin osa matkailijoista kuitenkin pistäytyy Puerto de Moganissa vain päivävierailulla, ja illan tullen kalastajakylään laskeutuu aivan toisenlainen, seesteisen romanttinen tunnelma.

3. Agios Nikolaos ja Kreetan kenties kaunein satama

Agios Nikolaos on matkailijoiden keskuudessa suosiotaan nostava, mutta yhä ihanan autenttinen kreetalainen pikkukaupunki. Kreetan itäosassa sijaitsevan kaupungin sydän on sen Voulismeni-järven ympärille sijoittunut satama, joka on upeimmillaan iltavalaistuksessaan. Romanttista kynttiläillallista voi nauttia yhtä lailla perinteisen mutkattomassa tavernassa kuin viimeisen päälle siloitellussa fine dining -ravintolassa.

4. Pariisi - romantikkojen ikisuosikki

Pariisi tuskin perusteluita kaipaa. Suloiset kahvilat, Seine-joen rantamaisemat, korvia hivelevä ranskan kieli, boheemit taiteilijakorttelit...Siinäpä muutamia syitä, miksi tuhannet ja taas tuhannet kyyhkyläiset suuntaavat Pariisiin, kun loman tarkoituksena on nauttia romanttisesta tunnelmasta, pidellä käsistä kiinni ja vähän pusutella.

Hammamet - Tunisian helmi

Helkeäsalpaavat Välimeren maisemat, liidunvalkoiset talot ja historian havina vanhankaupungin kortteleissa luovat Hammametiin yltiöromanttisen tunnelman. Kuljeskele medinan kapeilla kujilla ja lähde nauttimaan merellisestä tunnelmasta vaikkapa romanttiselle purjehdukselle. Näistä Tunisian rannikon maisemista ei romantikko saa kyllikseen.

VIimeisimmät uutiset
28.03.2024
Longitoursin asiakaspalvelu on pääsiäisenä suljettu

Longitoursin asiakaspalvelu on suljettu pe 29.3.-ma 1.4.2024. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse, niin palaamme tiistaina 2.4.2024.

11.01.2024
Longitours on mukana Matkamessuilla 2024

Longitours on mukana Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.1.2024. Tule moikkaamaan meitä osastollemme ja kuulemaan tulevan kesän parhaista tarjouksista.

22.12.2023
Longitoursin ensimmäinen vuosi 2023

Longitoursin ensimmäinen toimintavuosi 2023 on pian paketissa. Ensimmäisellä kesäkaudella matkassamme lensi satoja lomailijoita Turkin Antalyaan sekä omatoimikohteisiin Euroopassa ja maailmalla.

20.12.2023
Longitoursin talven lomavinkit

Haaveiletko valkohiekkaisista palmurannoista, mutta et tiedä minne päin suunnata? Kurkkaa Longitoursin lomatärpit tämän talven upeimmille paratiisirannoille.

12.12.2023
Nyt voit varata Longitoursilta myös pelkän hotellin

Löysitkö hyvän lentotarjouksen, mutta hotelli on vielä varaamatta? Nyt voit varata Longitoursin kautta myös pelkän majoituksen tuhansiin hotelleihin yli 20 maassa ympäri maailman. Lisäämme myös uusia kohteita jatkuvasti.

17.10.2023
Kesän 2024 matkat Turkin Antalyaan nyt myynnissä

Kesällä 2024 Longitours lentää Turkin Antalyaan viikottain. Valikoimastamme löytyvät tutut suosikkikohteet Alanya, Belek, Side, Kemer sekä monipuolinen Antalyan kaupunki. Miksi sitten valita juuri Turkki kesälomakohteeksi? Listasimme 4 syytä.