Ystävänpäivän 5 vinkkiä romanttiselle lomalle

14.02.2024

Jos ystävänpäivä pääsi yllättämään ja jymy-yllätys omalle rakkaalle on vielä hakusessa, eipä hätää: vielä ehdit tehdä korjausliikkeen ja lyödä kullanmurusi ällikällä varaamalla lemmenloman johonkin Longitoursin kaikkein tunnelmallisimmista lomakohteista. Listasimme 5 superromanttista kohdetta, joilla tuskin voi mennä pieleen. Näissä kohteissa keskitytään suukotteluun pienillä sivukujilla, auringonlaskujen tuijotteluun meren rannassa tai pitkiin illallisiin kynttilänvalossa.

1. Upeiden auringonlaskujen Santorini

Santorini on synonyymi romantiikalle. Jos surffaat netistä romanttisia lomakohteita, et voi olla törmäämättä kuviin tämän maalauksellisen lomasaaren kultaisista auringonlaskuista ja liidunvalkoisista taloista jyrkän kalderan laidalla. Lemmenlomalle suosittelemme juurikin Santorinin länsipuolta, josta nämä postikorttimaisen kauniit kuvat on lähes poikkeuksetta otettu. Tällä kalderan jylhällä länsilaidalla sijaitsevat saaren pääkaupunki Fira, viehättävä pikkukaupunki Oia sekä rauhallinen Imeroviglin kylä.

2. Puerto de Mogan - Gran Canarian valokuvauksellisin kylä

Gran Canaria on muutakin kuin hiekkarantoja - se on myös viehättäviä, paikallisia kalastajakyliä tunnelmallisine satamineen ja kapeine pikkukujineen. Näistä tunnetuin on Puerto de Mogan, jonka valkoisia, bougainvilleoiden koristamia taloja saapuu päivittäin ihailemaan ja valokuvaamaan runsain määrin turisteja Gran Canarian muista lomakohteista. Suurin osa matkailijoista kuitenkin pistäytyy Puerto de Moganissa vain päivävierailulla, ja illan tullen kalastajakylään laskeutuu aivan toisenlainen, seesteisen romanttinen tunnelma.

3. Agios Nikolaos ja Kreetan kenties kaunein satama

Agios Nikolaos on matkailijoiden keskuudessa suosiotaan nostava, mutta yhä ihanan autenttinen kreetalainen pikkukaupunki. Kreetan itäosassa sijaitsevan kaupungin sydän on sen Voulismeni-järven ympärille sijoittunut satama, joka on upeimmillaan iltavalaistuksessaan. Romanttista kynttiläillallista voi nauttia yhtä lailla perinteisen mutkattomassa tavernassa kuin viimeisen päälle siloitellussa fine dining -ravintolassa.

4. Pariisi - romantikkojen ikisuosikki

Pariisi tuskin perusteluita kaipaa. Suloiset kahvilat, Seine-joen rantamaisemat, korvia hivelevä ranskan kieli, boheemit taiteilijakorttelit...Siinäpä muutamia syitä, miksi tuhannet ja taas tuhannet kyyhkyläiset suuntaavat Pariisiin, kun loman tarkoituksena on nauttia romanttisesta tunnelmasta, pidellä käsistä kiinni ja vähän pusutella.

Hammamet - Tunisian helmi

Helkeäsalpaavat Välimeren maisemat, liidunvalkoiset talot ja historian havina vanhankaupungin kortteleissa luovat Hammametiin yltiöromanttisen tunnelman. Kuljeskele medinan kapeilla kujilla ja lähde nauttimaan merellisestä tunnelmasta vaikkapa romanttiselle purjehdukselle. Näistä Tunisian rannikon maisemista ei romantikko saa kyllikseen.

VIimeisimmät uutiset
24.06.2024
Parhaat kesälomakohteet lapsiperheille

Löydä suosikkisi Longitoursin kesäkohteiden 2024 joukosta. Mistä kohteista löytyvät parhaat rannat tai suosituimmat hotellit lapsiperheille? Entä mikä on paras lentoaika lasten kanssa?

20.06.2024
15 % alennus Strawberryn lentokenttähotelleihin

Longitours tarjoaa nyt yhteistyössä Strawberryn kanssa 15 % alennuksen Helsinki-Vantaan Clarion Hotel Aviapolis- ja Comfort Hotel Helsinki Airport-lentokenttähotelleissa. Kurkkaa alekoodi tästä.

17.06.2024
Longitoursin online-maksuissa esiintynyt häiriöitä

Longitoursin online-varauksissa on esiintynyt maksuhäiriöitä, jotka vaikuttavat myös varausvahvistusten saapumiseen asiakkaille. Olethan tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

05.06.2024
All inclusive vai huoneistohotelli? Vinkit hotellin valintaan Antalyassa

Longitoursilla on Antalyan rannikolla satoja hotelleita, joista valita. Vaihtoehtoja löytyy edullisista huoneistohotelleista hulppeisiin all inclusive -resorteihin. Lue Longitoursin vinkit ja suositukset hotellin valintaan Antalyassa.

30.05.2024
Kreetan helmet - 4 vinkkiä kesälomalle Haniaan

Kreetan Hania pitää pintansa suomalaisten suosikkikohteiden joukossa vuodesta toiseen. Listasimme neljä kiinnostavaa kohdetta, joiden vuoksi loman aikana kannattaa poistua myös Hanian lomakylien ulkopuolelle.

28.03.2024
Longitoursin asiakaspalvelu on pääsiäisenä suljettu

Longitoursin asiakaspalvelu on suljettu pe 29.3.-ma 1.4.2024. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse, niin palaamme tiistaina 2.4.2024.