Uutiset
 • 17.10.2023

  Kesän 2024 matkat Turkin Antalyaan nyt myynnissä

  Kesällä 2024 Longitours lentää Turkin Antalyaan joka maanantai. Valikoimastamme löytyvät tutut suosikkikohteet Alanya, Belek, Side, Kemer sekä monipuolinen Antalyan kaupunki. Miksi sitten valita juuri Turkki kesälomakohteeksi? Listasimme 4 syytä.

 • 30.08.2023

  Mikä ihmeen turistivero?

  Turistiveron kerääminen on maailmalla nopeasti yleistynyt käytäntö. Useilla suosituilla matkailualueilla hotellit perivät matkustajilta majoitus-, kaupunki- tai turistiveroa, jonka suuruus on usein muutaman euron henkilöä ja majoitusvuorokautta kohden. Mutta miksi veroa kerätään?

 • 18.08.2023

  Miksi varata omatoimiloma Longitoursilta?

  Netti on pullollaan vaihtoehtoja, joista suunnitella itselleen unelmien lomareissu. Mutta tiesitkö, että myös matkanjärjestäjän kautta voit räätälöidä itsellesi parhaiten sopivan loman, ja samalla saat matkapaketillesi huomattavia etuja?

 • 17.08.2023

  Kesäkauden parhaat äkkilähdöt myydään nyt

  Kun Suomen kesälomakausi kääntyy loppua kohden elokuussa, Välimerellä kesäsesonki käy vasta kuumimmillaan. Nyt on hyvä hetki löytää edullisia äkkilähtöjä Suomesta Turkkiin ja Etelä-Eurooppaan.

 • 19.07.2023

  Uusia suoria lentoyhteyksiä Etelä-Eurooppaan lisätty

  Iloisia lomauutisia! Nyt löydät Longitoursin valikoimasta myös Norwegianin suorat lennot Helsingistä Ateenaan, Haniaan, Kyprokselle, Dubrovnikiin ja Pisaan sekä AirBalticin suorat lennot Tampereelta Rodokselle ja Málagaan.

 • 04.07.2023

  Talvilomalle tropiikkiin Phuketiin tai Balille

  Kesää on vielä yllin kyllin jäljellä, mutta lomasuunnitelmat pitkän talven varalle on hyvä tehdä ajoissa kuntoon. Longitoursin talven kaukokohteiden tarjonnasta löydät Turkish Airlinesin reittilennoin toteutettavat matkapaketit paratiisisaarille Thaimaan Phuketiin sekä Balille, Indonesiaan.

 • 13.06.2023

  Longitours - uusi suomalainen matkanjärjestäjä on täällä

  Longitours on uusi, suomalainen matkanjärjestäjä, joka tarjoaa matkapaketteja suomalaisten rakastamiin kohteisiin. Kesällä 2023 tuomme lomavalikoimaamme ensimmäisenä kattavan tarjonnan Turkin kohteita. Lomatarjontamme täydentyy jatkuvasti uusilla suosituilla ja eksoottisemmillakin lomakohteilla.

 • 13.06.2023

  Longitoursin ensimmäinen kesäkohde on nyt varattavissa

  Longitoursin kesän ensimmäinen matkapakettikohde on nyt myynnissä. Lennämme kesän ja syksyn aikana Turkin Antalyaan, josta voit suunnata lomalle useisiin Turkin rannikon kohdevaihtoehtoihimme. Laajasta hotellitarjonnastamme löytyy majoitusvaihtoehtoja monenlaisen lomailijan tarpeisiin. Lisätietoja kohteista löydät Turkin kohdesivuiltamme. Tarjoukset-sivulta löydät äkkilähtöjä jo vaikka kuluvalle viikolle. Lennämme Antalyaan Pegasus -lentoyhtiöllä tiistaisin sekä lauantaisin.

 • 12.06.2023

  SMAL: Lomien kysyntä kasvussa, mutta matkat varataan yhä myöhään - matkailijat havahtuneet saatavuuden vähenemiseen

  Suomen matkailualan liiton (SMAL) selvityksen mukaan lomamatkojen kysyntä on lisääntynyt, mutta vuoden 2019 tasoa ei ole vielä saavutettu. Matkailijat varaavat lomansa yhä aiempaa myöhemmin, mutta ovat nyt havahtuneet kysynnän aiheuttamaan hintojen nousuun ja tarjonnan vähenemiseen erityisesti lähtöajankohtaa lähestyttäessä.

 • 12.06.2023

  Longitours rekrytoi!

  Juuri nyt etsimme matkailualasta kiinnostuneita, innokkaita ja suomenkielentaitoisia tiimiläisiä asiakaspalvelukeskukseemme Alanyaan, Turkkiin. Yhteistyöyrityksemme Turkissa auttavat työluvan ja käytännön järjestelyiden kanssa. Tulemme pian avaamaan paikkoja myös matkaopasrekrytoinnin kesä- ja talvikohteisiimme sekä uusia tehtäviä maatoimistoihimme Helsinkiin ja Tukholmaan. Lue lisää verkkosivuiltamme töihin Longitoursille -sivuilta.