Kreikka


Santorini


Imerovigli

Rauhallinen Imerovigli liidunvalkoisine maisemineen on kenties Santorinin romanttisin lomakohde.

Santorinin pohjoisosassa, Firan ja Oian kaupunkien välissä sijaitseva Imeroviglin pikkukylä tarjoaa mahdollisuuden nauttia Santorinin henkeäsalpaavista maisemista hieman hiljaisemmalla alueella. Firaan ja Oiaan verrattuna huomattavasti rauhallisemmassa Imeroviglissa on ylellinen tunnelma, ja majoituksesi voitkin valita monien korkeatasoisten hotellien ja luksushuoneistojen väliltä. Imerovigli on myös suosittu häiden viettopaikka sekä loistava valinta häämatkakohteeksi.

Imeroviglin kapeilla kujilla voit ihailla sieviä kirkkoja ja poiketa viihtyisissä kahviloissa. Kun kaipaat vilkkaampaa menoa tai laajempia ostosmahdollisuuksia, vain reilun parin kilometrin päässä sijaitsevaan saaren pääkaupunkiin Firaan on helppo poiketa. Myös viihtyisä Oian kaupunki saaren pohjoisosassa on vain 8 kilometrin päässä.

Kesäkaudella 2024 lennät Santorinille Finnairin suorin reittilennoin toukokuusta lokakuuhun torstaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi tarjolla on useiden lentoyhtiöiden vaihtolentoyhteyksiä. Reittilennoin toteutetavissa matkapaketeissa noudatetaan Longitoursin erityisehtoja.

Hyvä tietää ennen matkaa
Palvelut
Ostokset ja tuliaiset
Ruoka ja juoma
Juhlapyhät
Hyödyllistä sanastoa