Talven 2024-2025 uutuus: suorin lennoin Marokkoon ja Hurghadaan

Talven 2024-2025 uutuus: suorin lennoin Marokkoon ja Hurghadaan

Longitoursin lomavalikoimasta löydät nyt myös Norwegianin talven 2024-2025 uutuuden: suorat lennot Helsingistä Egyptin Hurghadaan sekä Marokon Agadiriin ja Marrakechiin. Näissä Pohjois-Afrikan eksoottisissa helmissä kesäisen lämpimät säät odottavat vain noin viiden ja puolen tunnin lentomatkan päässä.

Marokon Agadiriin suorat lennot alkavat 29.10.2024 ja Marrakechiin juuri ennen joulua 21.12.2024. Hurghadan lennot alkavat 1.11.2024. Kaikissa kohteissa talvikausi jatkuu huhtikuun 2025 loppuun saakka.

Lue lisää talven uutuuskohteista


Marokko

Marokossa voit viettää yhtä lailla ranta- kuin kaupunkilomaakin. Valittavanasi on joko maan suosituin rantalomakohde Agadir, sen kyljessä sijaitseva kalastajakylä Taghazout, tai eksoottisen tunnelmallinen marokkolaiskaupunki Marrakech.Lue lisää

Hurghada

Egyptin Hurghada tunnetaan sukeltajien ja snorklaajien paratiisina eksoottisine kalalajeineen ja värikkäne koralleineen. Kristallinkirkkaat vedet ja hienot hiekkarannat houkuttelevat nauttimaan rantaelämästä, ja Egyptin muinaiset aarteet kutsuvat jännittäville tutkimusretkille. Lue lisää

Longitoursin matkapaketit Marokkoon ja Hurghadaan

Longitoursin kaikkiin Egyptin ja Marokon matkapaketteihin sisältyvät lentokenttäkuljetukset joko ryhmäbussilla tai seurueesi yksityisenä kuljetuksena. Matkatavarat on mahdollista varata Norwegianin lennoilla lisämaksusta matkavarauksen yhteydessä tai myöhemmin suoraan Norwegianin omilta nettisivuilta. Myös muut lisäpalvelut, kuten ennakkoon varatut istuinpaikat ja lentoateriat, voit varata matkavarauksen jälkeen suoraan Norwegianin kautta saamallasi PNR-numerolla.

Huomioithan, että Longitoursin Norwegianin lennot ovat reittilentoja, ja reittilennoin toteutettavat matkapaketit tulee maksaa kokonaisuudessaan heti varauksen yhteydessä. Näissä matkapaketeissa noudatetaan Longitoursin erityisehtoja, jotka ovat muutos- ja peruutusehdoiltaan yleisiä matkapakettiehtoja tiukemmat.

Egyptin lomamatkalle tarvitset viisumin, jota tulee hakea viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkua. Huomioithan tämän erityisesti, jos olet varaamassa äkkilähtöä. Lisätietoa löydät täältä. Marokkoon suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle 90 vuorokauden matkoille.

Parhaat matkatarjoukset Marokkoon ja Hurghadaan


Muut ensi talven lomamatkat

Talven 2024-2025 kohdevalikoimasta löydät myös monia vanhoja tuttuja, kuten Kanariansaarten Teneriffan ja Gran Canarian, joihin lennät niin ikään Norwegianin suorilla reittilennoilla läpi talven. Longitoursin valikoimasta löydät myös muun muassa tutut Thaimaan kohteet, joihin on saatavilla näppäriä vaihtolentoyhteyksiä esimerkiksi Istanbulin kautta.

Paratiisirantojen kaipuuseen toimivat myös vaikkapa Bali, Sansibar tai Meksikon monet suositut lomakohteet. Pohjois-Afrikassa voit vaihtolentoyhteyksin matkustaa myös Tunisiaan sekä Egyptin Sharm el-Sheikhiin. Lue lisää talven lomakohteista täältä.

Viimeisimmät uutiset