Indonesia

Bali

Indonesian suosituin ja tunnetuin matkailukohde Bali hurmaa vierailijansa trooppisilla rannoillaan ja ainutlaatuisella kulttuurillaan.

Trooppisia rantoja, vehreitä riisipeltoja ja upeita temppeleitä - tätä kaikkea on Balin saari, Indonesian suosituin ja tunnetuin matkailukohde. Balille tullaan ennen kaikkea viettämään rentoa rantalomaa, ja rantalomakohteita valkoisine hiekkarantoineen löytyykin monenlaiseen makuun. Vilkasta iltaelämää kaipaavat suuntaavat Kuta Beahcille, joka on Balin suosituin kohde. Ylellisestä, rauhallisesta tunnelmasta haaveilevat valitsevat majoituksensa Nusa Duan tyylikkäiden viiden tähden hotellien joukosta. Surffaajien suosikkikohteita ovat Uluwatu ja Canggu.

Kauniiden rantojensa lisäksi Balin kulttuuri on kokemisen arvoinen. Hindulaisuus näkyy Balin arkipäivässä muun muassa lukuisina temppeleinä sekä värikkäinä seremonioina, joita vietetään säännöllisesti ympäri vuoden. Ubudin aluetta Balin vehreillä ylängöillä pidetään Balin kulttuurin keskuksena, joka tunnetaan paitsi joogan harrastusmahdollisuuksistaan, myös taiteestaan ja perinteisistä käsitöistään.

Kohteemme Balilla

Yleistietoa
Hyvä tietää ennen matkaa
Sää