Espanja

Costa del Sol

Costa del Sol on paljon muutakin kuin Aurinkorannikko - se on myös ripaus luksusta, taidetta ja kulttuuria, maailmankuuluja golfkenttiä sekä andalusialaisen keittiön herkullisia antimia.

Tervetuloa Espanjan Aurinkorannikolle - Costa del Sol tarjoaa nimensä mukaisesti upeita hiekkarantoja ja aurinkoa lähes ympäri vuoden. Nerjasta Gibralttarille ulottuvan Aurinkorannikon rantalomakohteisiin tullaan ennen kaikkea rentoutumaan, nauttimaan auringosta ja uimaan - andalusialaisen keittiön herkkuja unohtamatta. Rantaelämän lisäksi alueen ylellisen tuntuiset kaupungit, maailmanluokan golfkentät sekä upea luonto takaavat, että aktiivisemmankaan lomailijan aika ei käy pitkäksi.

Costa del Solin suurimmassa kaupungissa Málagassa voit nauttia kiehtovista kulttuurielämyksistä, kuten vierailusta Picasso-museossa tai Alcazaba-linnassa. Marbellan kaduilla kulkiessasi aistit kaupungin ylellisen ilmapiirin ja pääset luksusloman tunnelmaan. Sisämaan vehreät maisemat tarjoavat mahdollisuuksia vaikkapa patikointiin, maastopyöräilyyn ja hevosvaelluksiin. Myöskään alueen yöelämä ei taatusti jätä kylmäksi - valinnanvaraa riittää rennoista tapasbaareista salsaklubeihin ja Marbellan tasokkaisiin yökerhoihin.

Costa del Solille, Málagaan on tarjolla päivittäin suoria Norwegianin ja Finnairin reittilentoja. Varausjärjestelmämme voi ehdottaa sinulle myös välilaskullista lentoa, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi. Pääset tarkastelemaan päivän muita lentovaihtoehtoja ja tarvittaessa vaihtamaan haluamasi lennot valitsemalla ensin hotellin ja painamalla "Jatka". Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Costa del Sol on Longitoursin omatoimikohde, jossa ei ole opaspalveluita. Suomenkielinen asiakaspalvelumme avustaa kaikissa lomaanne liittyvissä kysymyksissä puhelimen päässä, chatissa ja sähköpostilla. Yksityinen kuljetus lentokentältä hotellille ja takaisin on mahdollista varata matkan varauksen yhteydessä.

Kohteemme Costa del Solilla

Yleistietoa

Sää