Espanja

Costa Blanca

Espanjan itärannikkolla nautitaan valkoisista hiekkarannoista, monipuolisesta huvielämästä, golfista ja viinistä.

Espanjan mantereen itärannikolla sijaitseva Costa Blanca tarkoittaa sananmukaisesti “valkoista rantaa”, ja hiekkarantoja Costa Blancalla onkin, mistä valita. Alueen keskus on yli 300 000 asukkaan suurkaupunki Alicante, josta löydät paitsi kaupunkikulttuuria, myös pitkiä vaaleita hiekkarantoja. Rantojen lisäksi Costa Blanca on myös suosittu golfkohde, jossa sijaitsee useita tasokkaita golfkenttiä.

Costa Blanca kuuluu Valencian alueeseen, joka on merkittävä viinintuottaja-alue Espanjassa, ja viinitiloja löytyykin alueelta kymmenittäin. Monipuolisella viinialueella tuotetaan sekä puna- että valkoviinejä, jotka sopivat hyvin paikallisten tapasten tai paellan pariksi. Costa Blancalla myös yöelämä on vilkasta. Erityisesti Alicantessa, Benidormissa ja Torreviejassa elämää riittää pitkälle yöhön saakka.

Suoria Norwegianin reittilentoja Costa Blancan Alicanteen on tarjolla läpi vuoden 4-7 päivänä viikossa sesongista riippuen. Järjestelmämme voi tarjota myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on huomattavasti edullisempi tai suoria lentoja ei kyseiselle päivälle ole tarjolla. Valitsemiesi päivien kaikki lentovaihtoehdot hintoineen näet valitsemalla ensin hotellin ja painamalla "Jatka"-painiketta. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa toteutamme Longitoursin erityisehtoja.

Costa Blanca on Longitoursin omatoimikohde, jossa ei ole opaspalveluita. Suomenkielinen asiakaspalvelumme avustaa kaikissa lomaanne liittyvissä kysymyksissä puhelimen päässä, chatissa ja sähköpostilla. Yksityinen kuljetus lentokentältä hotellille ja takaisin on mahdollista varata matkan varauksen yhteydessä.

Kohteemme Costa Blancalla

Yleistietoa

Hyvä tietää ennen matkaa

Palvelut

Ostokset ja tuliaiset

Juhlapyhät

Hyödyllistä sanastoa

Sää