Espanja


Teneriffa

Costa Adeje

Ylellinen ja rauhallinen Costa Adeje tarjoaa ripauksen luksusta lomaasi.

Rauhallinen Costa Adeje sijaitsee Teneriffan lounaisrannikolla, heti Playa de la Americasin kyljessä. Costa Adejessa tunnelma on ylellinen: palvelut on suunniteltu matkailijoiden mukavuutta ajatellen, hotellit ovat korkeatasoisia ja ostoskeskukset ovat täynnä luksusmerkkejä myyviä pikkuputiikkeja. Ostostarjonta ei kuitenkaan rajoitu vain merkkiliikkeisiin, vaan kauppoja ja valikoimaa löytyy moneen makuun ja budjettiin. Costa Adejessa on myös erinomaiset mahdollisuudet erilaisten vesiurheilulajien harrastamiseen.

Talvikaudella marraskuusta 2023 maaliskuuhun 2024 Finnairin ja/tai Norwegianin suoria reittilentoja Teneriffalle on tarjolla päivittäin. Norwegianin lennot Teneriffalle jatkuvat huhtikuussa maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin 22.4.2024 saakka. Järjestelmämme voi tarjota myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi, tai mikäli suoria lentoja ei kyseiselle päivälle ole tarjolla. Voit tarkastella kaikkia lentovaihtoehtoja ja vaihtaa halutessasi lentoa valittuasi ensin hotellin ja klikkaamalla "Jatka".

Longitoursin Teneriffan matkapaketit ovat tällä hetkellä omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa. Asiakaspalvelumme kautta voit aina kysyä neuvoa matkallasi. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Nähtävyydet ja aktiviteetit

Sää