Espanja


Teneriffa

Playa de las Américas

Teneriffan suosikkikohteessa Playa de las Americasissa tarjonta on monipuolista. Useat hiekkarannat, runsas palvelutarjonta ja vilkas yöelämä houkuttelee kohteeseen monenlaisia matkailijoita.

Playa de las Americas on yksi tunnetuimpia ja suosituimpia kohteita Teneriffalla. Se sijaitsee rannikolla saaren eteläosassa, ja sopii monipuolisuutensa vuoksi monenlaisille matkailijoille. Matkailusta elävän kylän kaikki palvelut on suunniteltu lomalaisia ajatellen. Playa de las Américasissa matkailijoita houkuttelee erityisesti sen hiekkarannat sekä vilkas iltaelämä. Laajasta hotellitarjonnasta löytyy vaihtoehtoja moneen makuun ja budjettiin.

Talvikaudella marraskuusta 2023 maaliskuuhun 2024 Finnairin ja/tai Norwegianin suoria reittilentoja Teneriffalle on tarjolla päivittäin. Norwegianin lennot Teneriffalle jatkuvat huhtikuussa maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin 22.4.2024 saakka. Järjestelmämme voi tarjota myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi, tai mikäli suoria lentoja ei kyseiselle päivälle ole tarjolla. Voit tarkastella kaikkia lentovaihtoehtoja ja vaihtaa halutessasi lentoa valittuasi ensin hotellin ja klikkaamalla "Jatka".

Longitoursin Teneriffan matkapaketit ovat tällä hetkellä omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa. Asiakaspalvelumme kautta voit aina kysyä neuvoa matkallasi. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Nähtävyydet ja aktiviteetit

Sää