Espanja


Teneriffa

Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruziin on saapunut matkailijoita jo 1800-luvulta lähtien. Silti tämä viehättävä satamakaupunki on onnistunut säilyttämään aidon kanarialaisen tunnelmansa.

Puerto de la Cruz on yksi Teneriffan vanhimpia, ja nykyisin myös suosituimpia lomakohteita. Tässä viehättävässä pikkukaupungissa voit yhdistää kaupunki- ja rantaloman sekä kokea kanarialaisen elämän poikkeuksellisen autenttisena. Ostosmahdollisuudet Puerto de la Cruzissa ovat erinomaiset; kotiinviemisiä voi löytää kansainvälisistä merkkiliikkeistä, sympaattisista pikkuputiikeista sekä paikallisten suosimalta torilta.

Puerto de la Cruzin erikoisuus on meren rannalla sijaitsevat, kuuluisan lanzarotelaisen arkkitehti César Manriquen suunnittelemat merivesialtaat. Altaat sijaitsevat suurella allasalueella, joka ravintoloineen ja baareineen kutsuu viettämään leppoisaa päivää auringossa. Rantapäivää viettämään voi suunnata myös jollekin Puerto de la Cruzin laavahiekkaisista rannoista.

Talvikaudella marraskuusta 2023 maaliskuuhun 2024 Finnairin ja/tai Norwegianin suoria reittilentoja Teneriffalle on tarjolla päivittäin. Norwegianin lennot Teneriffalle jatkuvat huhtikuussa maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin 22.4.2024 saakka. Järjestelmämme voi tarjota myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi, tai mikäli suoria lentoja ei kyseiselle päivälle ole tarjolla. Voit tarkastella kaikkia lentovaihtoehtoja ja vaihtaa halutessasi lentoa valittuasi ensin hotellin ja klikkaamalla "Jatka".

Longitoursin Teneriffan matkapaketit ovat tällä hetkellä omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa. Asiakaspalvelumme kautta voit aina kysyä neuvoa matkallasi. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Nähtävyydet

Aktiviteetit

Sää