Espanja


Teneriffa

Playa Paraiso

Pieni ja sievä Playa Paraiso sijaitsee omassa rauhassaan kaukana isompien turistikeskusten hälystä.

Playa Paraiso, sananmukaisesti paratiisiranta, on pieni kohde Teneriffan lounaisosassa. Se sijaitsee hieman syrjäisemmässä paikassa, noin 12 kilometrin päässä turistielämän keskuksesta Playa de las Americaksesta Teneriffan lounaisrannikolla. Pienestä Playa Paraisosta löytyy muutamien hotellien lisäksi juuri sopivasti putiikkeja, ravintoloita ja kahviloita leppoisaan lomanviettoon. Kävelyetäisyydellä Playa Paraisosta sijaitsee myös naapurikylä Calvao Salvaje, josta löytyy lisää tarjontaa.

Kallioisella paikalla sijaitsevan Playa Paraison ranta on kivikkoinen, mutta uimisesta pääsee nauttimaan rannalle rakennetussa suuressa merivesialtaassa sekä hotellien omilla viihtyisillä allasalueilla. Ranta- tai shoppailupäivää voi suunnata viettämään myös vilkkaampaan Playa de las Américasiin, jonne pääsee bussilla vajaassa puolessa tunnissa tai autolla kymmenessä minuutissa.

Talvikaudella marraskuusta 2023 maaliskuuhun 2024 Finnairin ja/tai Norwegianin suoria reittilentoja Teneriffalle on tarjolla päivittäin. Norwegianin lennot Teneriffalle jatkuvat huhtikuussa maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin 22.4.2024 saakka. Järjestelmämme voi tarjota myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi, tai mikäli suoria lentoja ei kyseiselle päivälle ole tarjolla. Voit tarkastella kaikkia lentovaihtoehtoja ja vaihtaa halutessasi lentoa valittuasi ensin hotellin ja klikkaamalla "Jatka".

Longitoursin Teneriffan matkapaketit ovat tällä hetkellä omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa. Asiakaspalvelumme kautta voit aina kysyä neuvoa matkallasi. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Nähtävyydet ja aktiviteetit

Sää