Uusia suoria lentoyhteyksiä Etelä-Eurooppaan lisätty

19.07.2023
Uusia suoria lentoyhteyksiä Etelä-Eurooppaan lisätty

Longitoursin lomavalikoima laajenee! Uudet Norwegianin ja AirBalticin lentoyhteydet vievät nyt suorin lennoin Helsingistä useisiin Etelä-Euroopan kohteisiin sekä Tampereelta Rodokselle ja Málagaan.

Helsingistä tarjolla on seuraavat kohteet Norwegianin suorin lennoin:

Tampereelta tarjolla on seuraavat kohteet AirBalticin suorin lennoin:

Tarkasta ajantasainen saatavuus kullekin päivälle matkahausta. Norwegianin reittilennoin toteutettavat matkapaketit ovat omatoimimatkoja, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa, ja joilla noudatetaan Longitoursin erityisehtoja.

VIimeisimmät uutiset
24.06.2024
Parhaat kesälomakohteet lapsiperheille

Löydä suosikkisi Longitoursin kesäkohteiden 2024 joukosta. Mistä kohteista löytyvät parhaat rannat tai suosituimmat hotellit lapsiperheille? Entä mikä on paras lentoaika lasten kanssa?

20.06.2024
15 % alennus Strawberryn lentokenttähotelleihin

Longitours tarjoaa nyt yhteistyössä Strawberryn kanssa 15 % alennuksen Helsinki-Vantaan Clarion Hotel Aviapolis- ja Comfort Hotel Helsinki Airport-lentokenttähotelleissa. Kurkkaa alekoodi tästä.

17.06.2024
Longitoursin online-maksuissa esiintynyt häiriöitä

Longitoursin online-varauksissa on esiintynyt maksuhäiriöitä, jotka vaikuttavat myös varausvahvistusten saapumiseen asiakkaille. Olethan tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

05.06.2024
All inclusive vai huoneistohotelli? Vinkit hotellin valintaan Antalyassa

Longitoursilla on Antalyan rannikolla satoja hotelleita, joista valita. Vaihtoehtoja löytyy edullisista huoneistohotelleista hulppeisiin all inclusive -resorteihin. Lue Longitoursin vinkit ja suositukset hotellin valintaan Antalyassa.

30.05.2024
Kreetan helmet - 4 vinkkiä kesälomalle Haniaan

Kreetan Hania pitää pintansa suomalaisten suosikkikohteiden joukossa vuodesta toiseen. Listasimme neljä kiinnostavaa kohdetta, joiden vuoksi loman aikana kannattaa poistua myös Hanian lomakylien ulkopuolelle.

28.03.2024
Longitoursin asiakaspalvelu on pääsiäisenä suljettu

Longitoursin asiakaspalvelu on suljettu pe 29.3.-ma 1.4.2024. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse, niin palaamme tiistaina 2.4.2024.