Syyslomaviikkojen 2024 edulliset matkat ja lomakohteet

Syyslomaviikkojen 2024 edulliset matkat ja lomakohteet

Koululaisten kesälomien päättyessä saattavat ajatukset siirtyä jo seuraavaan tulevaan lomaan - mutta olisiko syyslomaviikon matka perheelle pitänyt varata jo aikapäiviä sitten? Onko missään enää tilaa tai edullisia perhelomia saatavilla?

Ei hätää, kyllä on! Jos hakusessa on edullinen syyslomamatka perheelle, jatka lukemista. Listasimme puolestasi kolme kohdetta, joista löytyy vielä edullisia syyslomamatkoja viikoille 42 ja 43. Poimimme myös puolestasi joukon loistavia perhehotelleja, joissa lomailet syyslomalla edullisesti.

Syksyn lomamatka kannattaa kuitenkin varata pian, sillä syyslomaviikkojen lennot täyttyvät kovaa vauhtia.

Burgasin rannikko, Bulgaria

Edullisesta hintatasostaan tunnettu Bulgaria ei petä sesonkiviikoillakaan - syyslomaviikoille 42 ja 43 löydät Bulgariasta monia perheiden suosimia lomahotelleita huokein hinnoin. Edullisia vaihtoehtoja on tarjolla muun muassa Bulgarian suosituimmassa rantalomakohteessa, Sunny Beachillä, sekä sen molemmilla laidoilla sijaitsevissa Pomoriessa ja Nessebarin historiallisessa kaupungissa.

Suorat Norwegianin menolennot Burgasiin lennetään lauantai-iltaisin ja paluu sunnuntaiyön puolella. Matkapaketteihin sisältyy majoitus lähtöpäivänä lauantaina aina lentokentälle lähtöön saakka, joten voit huoletta nauttia viimeisestä lomapäivästäsi ilman huolta matkatavaroiden säilytyksestä.

Bulgarian kuumin kesäsesonki on lokakuun puolivälissä jo takanapäin, mutta Mustanmeren rannikolla nautitaan edelleen Suomen kesää vastaavista, pariakymmentä hipovista lämpötiloista. Sunny Beachin hienoilla, matalilla hiekkarannoilla lapset voivat yhä nauttia vesileikeistä meriveden ollessa noin 18-asteista. Ajankohta on täydellinen myös aktiivisempaan lomailuun ja vaikkapa Nessebarin historiallisen kaupungin kaduilla seikkailuun.

Bulgarian kohteet ovat Longitoursin omatoimikohteita, jossa ei ole opaspalveluita.

Antalyan rannikko, Turkki

Turkin Antalyan rannikolla nautitaan lokakuussa usein vielä noin 25 asteen hellelukemista, ja loppusesonki onkin erinomaista aikaa matkustaa Turkkiin, kun matkailijamäärät ovat kesään verrattuna maltillisemmat ja hotellien hinnat usein hyvinkin huokeat. Turkki tunnetaan erityisesti edullisista all inclusive -hotelleistaan, joihin löydät hyviä matkapakettitarjouksia myös syyslomaviikoille.

Syyslomaviikon 42 lauantailennot (meno 12.10. ja paluu 19.10.) Antalyaan ovat täynnä, mutta jos matkustusajankohdassasi on pari päivää joustovaraa tai lomailet viikolla 43, on tiistain 15.10. ja lauantain 19.10. lähdöillä vielä mukavasti tilaa.

Turkin Antalyan alueella sinua palvelevat Longitoursin englanninkieliset kohdeoppaat.


Dubrovnik, Kroatia

Myös Kroatian suositusta kaupunkikohteesta Dubrovnikista löydät mukavia perhehotelleja, joissa voit yhdistää rennon rantaloman ja historiallisen kaupungin tunnelman.

Norwegianin suorat reittilennot Dubrovnikiin lennetään tiistaisin ja lauantaisin. Edullisia lomamatkoja on tarjolla etenkin tiistain 15.10. ja lauantain 19.10. lähdöillä. Dubrovnik on Longitoursin omatoimikohde, jossa ei ole opaspalvelua kohteessa.

Longitoursin syksyn muut lomakohteet

Longitoursin valikoimasta löydät myös lukuisia muita lomakohteita tulevalle syksylle. Norwegianin suorilla reittilennoilla voit matkustaa lokakuun loppuun saakka useisiin suosittuihin Välimeren lomakohteisiin. Näppärin vaihtoyhteyksin voit matkustaa syyslomaviikolla vaikkapa Arabiemiraatteihin tai Egyptiin. Tutustu Longitoursin syksyn lomakohteisiin täältä.

Viimeisimmät uutiset