Miksi varata omatoimiloma Longitoursilta?

18.08.2023
Miksi varata omatoimiloma Longitoursilta?

Onko omatoimilomailu sinulle mieluisin tapa lomailla? Käytätkö mielelläsi aikaa hotellivertailusivustoilla vaihtoehtoja selaillen ja matkasuunnitelmia laatien? Netti on tuonut ulottuvillemme valtavan määrän vaihtoehtoja, joista suunnitella itselleen mieluinen unelmien loma. Mihin siis tarvitsemme enää matkanjärjestäjiä? Yksi matkanjärjestäjän etu on tietenkin lomailun helppous, kun joku muu on suunitellut ja miettinyt kaiken valmiiksi. Mutta entä jos näitä palveluita ei kaipaa, vaan haluaa nimenomaan suunnitella matkansa itse? Myös tässä tapauksessa loman varaaminen matkanjärjestäjän kautta tarjoaa matkailijalle huomattavia etuja.

Matkanjärjestäjän kautta matkan varatessaan matkailijan turvana on Kilpailu- ja kuluttujaviraston asettama matkanjärjestäjän vakuus. Matkanjärjestäjä on vastuussa kaikista matkapaketin osista, mikä helpottaa matkailijaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, esimerkiksi silloin, jos palveluntarjoaja ei syystä tai toisesta pysty varattua palvelua järjestämään. Myös vaikkapa uuteen kaukokohteeseen matkustaessaan matkailijalla on aina tarvittaessa apua saatavilla, esimerkiksi vaihteleviin viisumi- ja maahantulokäytäntöihin liittyen tai loman mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Longitours tarjoaa kattavan valikoiman omatoimiseen lomailuun yli 20 maassa ja sadoissa lomakohteissa Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa ja Afrikassa. Voit yhdistää mieluisat lennot ja hotellin, aivan kuten lento- ja hotellivertailusivustoilla. Samalla saat kuitenkin huomattavia etuja ja turvaa matkanjärjestäjän taholta, vaikka et perinteisiä opaspalveluita lomallesi kaipaisikaan.

Reittilennoin toteutettavista omatoimisten matkapakettien valikoimasta löydät sekä tuttuja, suomalaisten rakastamia kohteita, kuten Kreeta, Costa del Sol ja Teneriffa sekä eksoottisempia kaukokohteita, kuten Indonesian Bali ja useat tunnetut ja vähemmän tunnetut kohteet Thaimaassa, Meksikossa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Valtaosaan omatoimikohteistamme on varattavissa myös yksityiset lentokenttäkuljetukset, mikä helpottaa omatoimilomailijan saapumista kohteeseen pitkän matkustuksen jälkeen.

Valikoimastamme löydät Norwegianin ja Finnairin suoria lentoja Helsingistä lukuisiin kohteisiin Euroopassa sekä AirBalticin suorat lennot Tampereelta Malagaan ja Rodokselle. Lisäksi tarjolla on kattava valikoima vaihtolentoyhteyksiä Eurooppaan ja maailmalle. Lentovaihtoehdoista ehdotamme sinulle sopivaa suosien suoria lentoja kun sellaisia on saatavilla, mutta voimme tarjota myös välilaskullisia yhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi. Voit etsiä muita lentovaihtoehtoja ja vaihtaa itsellesi sopivimmat yhteydet valitsemalla ensin jonkin hotellin "Jatka"-painikkeella.

VIimeisimmät uutiset
24.07.2024
Talven 2024-2025 uutuus: suorin lennoin Marokkoon ja Hurghadaan

Talvikaudella 2024-2025 löydät Longitoursin valikoimasta Norwegianin uudet, suorat lentoyhteydet Egyptin Hurghadaan sekä Marokon Agadiriin ja Marrakechiin.

03.07.2024
Tärkeä ilmoitus: Mahdollisia viivästyksiä Antalyan lentokentällä 3.-21.7.2024

Lentokenttähenkilökunnan lakko Antalyan lentokentällä voi aiheuttaa lentojen viivästyksiä ja muita häiriöitä 3.–21. heinäkuuta 2024.

24.06.2024
Parhaat kesälomakohteet lapsiperheille

Löydä suosikkisi Longitoursin kesäkohteiden 2024 joukosta. Mistä kohteista löytyvät parhaat rannat tai suosituimmat hotellit lapsiperheille? Entä mikä on paras lentoaika lasten kanssa?

20.06.2024
15 % alennus Strawberryn lentokenttähotelleihin

Longitours tarjoaa nyt yhteistyössä Strawberryn kanssa 15 % alennuksen Helsinki-Vantaan Clarion Hotel Aviapolis- ja Comfort Hotel Helsinki Airport-lentokenttähotelleissa. Kurkkaa alekoodi tästä.

05.06.2024
All inclusive vai huoneistohotelli? Vinkit hotellin valintaan Antalyassa

Longitoursilla on Antalyan rannikolla satoja hotelleita, joista valita. Vaihtoehtoja löytyy edullisista huoneistohotelleista hulppeisiin all inclusive -resorteihin. Lue Longitoursin vinkit ja suositukset hotellin valintaan Antalyassa.

30.05.2024
Kreetan helmet - 4 vinkkiä kesälomalle Haniaan

Kreetan Hania pitää pintansa suomalaisten suosikkikohteiden joukossa vuodesta toiseen. Listasimme neljä kiinnostavaa kohdetta, joiden vuoksi loman aikana kannattaa poistua myös Hanian lomakylien ulkopuolelle.