Miksi varata omatoimiloma Longitoursilta?

18.08.2023
Miksi varata omatoimiloma Longitoursilta?

Onko omatoimilomailu sinulle mieluisin tapa lomailla? Käytätkö mielelläsi aikaa hotellivertailusivustoilla vaihtoehtoja selaillen ja matkasuunnitelmia laatien? Netti on tuonut ulottuvillemme valtavan määrän vaihtoehtoja, joista suunnitella itselleen mieluinen unelmien loma. Mihin siis tarvitsemme enää matkanjärjestäjiä? Yksi matkanjärjestäjän etu on tietenkin lomailun helppous, kun joku muu on suunitellut ja miettinyt kaiken valmiiksi. Mutta entä jos näitä palveluita ei kaipaa, vaan haluaa nimenomaan suunnitella matkansa itse? Myös tässä tapauksessa loman varaaminen matkanjärjestäjän kautta tarjoaa matkailijalle huomattavia etuja.

Matkanjärjestäjän kautta matkan varatessaan matkailijan turvana on Kilpailu- ja kuluttujaviraston asettama matkanjärjestäjän vakuus. Matkanjärjestäjä on vastuussa kaikista matkapaketin osista, mikä helpottaa matkailijaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, esimerkiksi silloin, jos palveluntarjoaja ei syystä tai toisesta pysty varattua palvelua järjestämään. Myös vaikkapa uuteen kaukokohteeseen matkustaessaan matkailijalla on aina tarvittaessa apua saatavilla, esimerkiksi vaihteleviin viisumi- ja maahantulokäytäntöihin liittyen tai loman mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Longitours tarjoaa kattavan valikoiman omatoimiseen lomailuun yli 20 maassa ja sadoissa lomakohteissa Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa ja Afrikassa. Voit yhdistää mieluisat lennot ja hotellin, aivan kuten lento- ja hotellivertailusivustoilla. Samalla saat kuitenkin huomattavia etuja ja turvaa matkanjärjestäjän taholta, vaikka et perinteisiä opaspalveluita lomallesi kaipaisikaan.

Reittilennoin toteutettavista omatoimisten matkapakettien valikoimasta löydät sekä tuttuja, suomalaisten rakastamia kohteita, kuten Kreeta, Costa del Sol ja Teneriffa sekä eksoottisempia kaukokohteita, kuten Indonesian Bali ja useat tunnetut ja vähemmän tunnetut kohteet Thaimaassa, Meksikossa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Valtaosaan omatoimikohteistamme on varattavissa myös yksityiset lentokenttäkuljetukset, mikä helpottaa omatoimilomailijan saapumista kohteeseen pitkän matkustuksen jälkeen.

Valikoimastamme löydät Norwegianin ja Finnairin suoria lentoja Helsingistä lukuisiin kohteisiin Euroopassa sekä AirBalticin suorat lennot Tampereelta Malagaan ja Rodokselle. Lisäksi tarjolla on kattava valikoima vaihtolentoyhteyksiä Eurooppaan ja maailmalle. Lentovaihtoehdoista ehdotamme sinulle sopivaa suosien suoria lentoja kun sellaisia on saatavilla, mutta voimme tarjota myös välilaskullisia yhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi. Voit etsiä muita lentovaihtoehtoja ja vaihtaa itsellesi sopivimmat yhteydet valitsemalla ensin jonkin hotellin "Jatka"-painikkeella.

VIimeisimmät uutiset
17.10.2023
Kesän 2024 matkat Turkin Antalyaan nyt myynnissä

Kesällä 2024 Longitours lentää Turkin Antalyaan joka maanantai. Valikoimastamme löytyvät tutut suosikkikohteet Alanya, Belek, Side, Kemer sekä monipuolinen Antalyan kaupunki. Miksi sitten valita juuri Turkki kesälomakohteeksi? Listasimme 4 syytä.

30.08.2023
Mikä ihmeen turistivero?

Turistiveron kerääminen on maailmalla nopeasti yleistynyt käytäntö. Useilla suosituilla matkailualueilla hotellit perivät matkustajilta majoitus-, kaupunki- tai turistiveroa, jonka suuruus on usein muutaman euron henkilöä ja majoitusvuorokautta kohden. Mutta miksi veroa kerätään?

17.08.2023
Kesäkauden parhaat äkkilähdöt myydään nyt

Kun Suomen kesälomakausi kääntyy loppua kohden elokuussa, Välimerellä kesäsesonki käy vasta kuumimmillaan. Nyt on hyvä hetki löytää edullisia äkkilähtöjä Suomesta Turkkiin ja Etelä-Eurooppaan.

19.07.2023
Uusia suoria lentoyhteyksiä Etelä-Eurooppaan lisätty

Iloisia lomauutisia! Nyt löydät Longitoursin valikoimasta myös Norwegianin suorat lennot Helsingistä Ateenaan, Haniaan, Kyprokselle, Dubrovnikiin ja Pisaan sekä AirBalticin suorat lennot Tampereelta Rodokselle ja Málagaan.

04.07.2023
Talvilomalle tropiikkiin Phuketiin tai Balille

Kesää on vielä yllin kyllin jäljellä, mutta lomasuunnitelmat pitkän talven varalle on hyvä tehdä ajoissa kuntoon. Longitoursin talven kaukokohteiden tarjonnasta löydät Turkish Airlinesin reittilennoin toteutettavat matkapaketit paratiisisaarille Thaimaan Phuketiin sekä Balille, Indonesiaan.

13.06.2023
Longitours - uusi suomalainen matkanjärjestäjä on täällä

Longitours on uusi, suomalainen matkanjärjestäjä, joka tarjoaa matkapaketteja suomalaisten rakastamiin kohteisiin. Kesällä 2023 tuomme lomavalikoimaamme ensimmäisenä kattavan tarjonnan Turkin kohteita. Lomatarjontamme täydentyy jatkuvasti uusilla suosituilla ja eksoottisemmillakin lomakohteilla.