Longitoursin ensimmäinen vuosi 2023

22.12.2023
Longitoursin ensimmäinen vuosi 2023

Longitoursin ensimmäinen vuosi 2023 lähenee loppuaan - haluamme kiittää kaikkia matkamme ensiaskeileita seuranneita sekä erityisesti teitä, jotka olette ennakkoluulottomasti lähteneet testaamaan uuden toimijan palveluita ja luottaneet lomasuunnitelmat meidän käsiimme.

Avasimme verkkokauppamme ja asiakaspalvelumme kesäkuussa, ja ensimmäisten kuukausien aikana matkassamme lensi satoja matkailijoita tilauslennoin Turkin Antalyaan sekä omatoimikohteisiin Eurooppaan ja muualle maailmalle. Ensimmäisen kesäkauden päätteeksi tekemämme palautekyselyn tulokset lämmittivät kovasti mieltämme - kiitosta saimme erityisesti henkilökohtaisesta opas- ja asiakaspalvelusta, johon aiomme panostaa erityisesti myös tulevaisuudessa. Vastaajista 83 % oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä varauksenteon sujuvuuteen. Tavoitteenamme onkin tarjota asiakkaillemme selkeä ja yksinkertainen, mutta samalla informatiivinen, inspiroiva ja personoitu varauskokemus. Työtä on kuitenkin vielä paljon edessä.

Alkuvuosi Longitoursilla käynnistyy matkamessujen merkeissä. Turkin Antalyan alueen lisäksi ensi kesäkaudelle on luvassa myös monia muita suosikkikohteita. Myös verkkosivuille on luvassa alkuvuodesta monia uudistuksia, jotka auttavat täydellisen matkakohteen ja hotellin valinnassa. Toivottavasti pysyt siis mukana matkallamme myös ensi vuonna!

VIimeisimmät uutiset
14.02.2024
Ystävänpäivän 5 vinkkiä romanttiselle lomalle

Ystävänpäivän kunniaksi me Longitoursilla ryhdyimme hempeilemään ja listasimme viisi överiromanttista kohdetta, jotka sopivat erityisen hyvin auringonlaskujen tuijotteluun, tunnelmallisiin iltakävelyihin ja hempeisiin kynttiläillallisiin.

11.01.2024
Longitours on mukana Matkamessuilla 2024

Longitours on mukana Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.1.2024. Tule moikkaamaan meitä osastollemme ja kuulemaan tulevan kesän parhaista tarjouksista.

20.12.2023
Longitoursin talven lomavinkit

Haaveiletko valkohiekkaisista palmurannoista, mutta et tiedä minne päin suunnata? Kurkkaa Longitoursin lomatärpit tämän talven upeimmille paratiisirannoille.

12.12.2023
Nyt voit varata Longitoursilta myös pelkän hotellin

Löysitkö hyvän lentotarjouksen, mutta hotelli on vielä varaamatta? Nyt voit varata Longitoursin kautta myös pelkän majoituksen tuhansiin hotelleihin yli 20 maassa ympäri maailman. Lisäämme myös uusia kohteita jatkuvasti.

17.10.2023
Kesän 2024 matkat Turkin Antalyaan nyt myynnissä

Kesällä 2024 Longitours lentää Turkin Antalyaan viikottain. Valikoimastamme löytyvät tutut suosikkikohteet Alanya, Belek, Side, Kemer sekä monipuolinen Antalyan kaupunki. Miksi sitten valita juuri Turkki kesälomakohteeksi? Listasimme 4 syytä.

30.08.2023
Mikä ihmeen turistivero?

Turistiveron kerääminen on maailmalla nopeasti yleistynyt käytäntö. Useilla suosituilla matkailualueilla hotellit perivät matkustajilta majoitus-, kaupunki- tai turistiveroa, jonka suuruus on usein muutaman euron henkilöä ja majoitusvuorokautta kohden. Mutta miksi veroa kerätään?