Longitours - uusi suomalainen matkanjärjestäjä on täällä

13.06.2023
Longitours - uusi suomalainen matkanjärjestäjä on täällä

Hei ja tervetuloa Longitoursille!

Olemme uusi, suomalainen matkanjärjestäjä, ja kesällä 2023 tarjoamme lomapaketteja suomalaisten rakastamiin, entuudestaan tuttuihin lomakohteisiin. Myöhemmin tulemme täydentämään valikoimaamme myös eksoottisemmilla kohteilla. Ensimmäisenä tuomme tarjontaamme monipuolisen valikoiman Turkin lomakohteita ja hotelleja. Kesän aikana lisäämme valikoimaan matkapaketteja sekä omatoimisia kaupunki- ja rantalomia myös muihin suosittuihin kohteisiin.

Longitoursin lomapaketeissa on Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksymä matkatakuu joustavilla varaus- ja maksuvaihtoehdoilla. Noudamme Yleisiä matkapakettiehtoja, jotka on hyväksytty Suomessa.

Longitours Oy avattiin virallisesti jo viime vuoden puolella Helsingissä, ja nyt olemme valmiita aloittamaan matkojen myynnin. Tavoitteenamme on luoda uusi, pohjoismainen brändi, ja avaamme toimistot myös muissa Pohjoismaissa vuoden 2023 aikana. Jokainen maatoimistomme toimii itsenäisesti, ja perustajat ovat matkailualan ammattilaisia yli 20 vuoden kokemuksella. Itsenäisellä Suomen maatoimistolla haluamme taata sen, että pystymme tuottamaan uusia lomaelämyksiä juuri suomalaisten makua ajatellen.

VIimeisimmät uutiset
17.10.2023
Kesän 2024 matkat Turkin Antalyaan nyt myynnissä

Kesällä 2024 Longitours lentää Turkin Antalyaan joka maanantai. Valikoimastamme löytyvät tutut suosikkikohteet Alanya, Belek, Side, Kemer sekä monipuolinen Antalyan kaupunki. Miksi sitten valita juuri Turkki kesälomakohteeksi? Listasimme 4 syytä.

30.08.2023
Mikä ihmeen turistivero?

Turistiveron kerääminen on maailmalla nopeasti yleistynyt käytäntö. Useilla suosituilla matkailualueilla hotellit perivät matkustajilta majoitus-, kaupunki- tai turistiveroa, jonka suuruus on usein muutaman euron henkilöä ja majoitusvuorokautta kohden. Mutta miksi veroa kerätään?

18.08.2023
Miksi varata omatoimiloma Longitoursilta?

Netti on pullollaan vaihtoehtoja, joista suunnitella itselleen unelmien lomareissu. Mutta tiesitkö, että myös matkanjärjestäjän kautta voit räätälöidä itsellesi parhaiten sopivan loman, ja samalla saat matkapaketillesi huomattavia etuja?

17.08.2023
Kesäkauden parhaat äkkilähdöt myydään nyt

Kun Suomen kesälomakausi kääntyy loppua kohden elokuussa, Välimerellä kesäsesonki käy vasta kuumimmillaan. Nyt on hyvä hetki löytää edullisia äkkilähtöjä Suomesta Turkkiin ja Etelä-Eurooppaan.

19.07.2023
Uusia suoria lentoyhteyksiä Etelä-Eurooppaan lisätty

Iloisia lomauutisia! Nyt löydät Longitoursin valikoimasta myös Norwegianin suorat lennot Helsingistä Ateenaan, Haniaan, Kyprokselle, Dubrovnikiin ja Pisaan sekä AirBalticin suorat lennot Tampereelta Rodokselle ja Málagaan.

04.07.2023
Talvilomalle tropiikkiin Phuketiin tai Balille

Kesää on vielä yllin kyllin jäljellä, mutta lomasuunnitelmat pitkän talven varalle on hyvä tehdä ajoissa kuntoon. Longitoursin talven kaukokohteiden tarjonnasta löydät Turkish Airlinesin reittilennoin toteutettavat matkapaketit paratiisisaarille Thaimaan Phuketiin sekä Balille, Indonesiaan.