Longitours - uusi suomalainen matkanjärjestäjä on täällä

13.06.2023
Longitours - uusi suomalainen matkanjärjestäjä on täällä

Hei ja tervetuloa Longitoursille!

Olemme uusi, suomalainen matkanjärjestäjä, ja kesällä 2023 tarjoamme lomapaketteja suomalaisten rakastamiin, entuudestaan tuttuihin lomakohteisiin. Myöhemmin tulemme täydentämään valikoimaamme myös eksoottisemmilla kohteilla. Ensimmäisenä tuomme tarjontaamme monipuolisen valikoiman Turkin lomakohteita ja hotelleja. Kesän aikana lisäämme valikoimaan matkapaketteja sekä omatoimisia kaupunki- ja rantalomia myös muihin suosittuihin kohteisiin.

Longitoursin lomapaketeissa on Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksymä matkatakuu joustavilla varaus- ja maksuvaihtoehdoilla. Noudamme Yleisiä matkapakettiehtoja, jotka on hyväksytty Suomessa.

Longitours Oy avattiin virallisesti jo viime vuoden puolella Helsingissä, ja nyt olemme valmiita aloittamaan matkojen myynnin. Tavoitteenamme on luoda uusi, pohjoismainen brändi, ja avaamme toimistot myös muissa Pohjoismaissa vuoden 2023 aikana. Jokainen maatoimistomme toimii itsenäisesti, ja perustajat ovat matkailualan ammattilaisia yli 20 vuoden kokemuksella. Itsenäisellä Suomen maatoimistolla haluamme taata sen, että pystymme tuottamaan uusia lomaelämyksiä juuri suomalaisten makua ajatellen.

VIimeisimmät uutiset
24.06.2024
Parhaat kesälomakohteet lapsiperheille

Löydä suosikkisi Longitoursin kesäkohteiden 2024 joukosta. Mistä kohteista löytyvät parhaat rannat tai suosituimmat hotellit lapsiperheille? Entä mikä on paras lentoaika lasten kanssa?

20.06.2024
15 % alennus Strawberryn lentokenttähotelleihin

Longitours tarjoaa nyt yhteistyössä Strawberryn kanssa 15 % alennuksen Helsinki-Vantaan Clarion Hotel Aviapolis- ja Comfort Hotel Helsinki Airport-lentokenttähotelleissa. Kurkkaa alekoodi tästä.

17.06.2024
Longitoursin online-maksuissa esiintynyt häiriöitä

Longitoursin online-varauksissa on esiintynyt maksuhäiriöitä, jotka vaikuttavat myös varausvahvistusten saapumiseen asiakkaille. Olethan tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

05.06.2024
All inclusive vai huoneistohotelli? Vinkit hotellin valintaan Antalyassa

Longitoursilla on Antalyan rannikolla satoja hotelleita, joista valita. Vaihtoehtoja löytyy edullisista huoneistohotelleista hulppeisiin all inclusive -resorteihin. Lue Longitoursin vinkit ja suositukset hotellin valintaan Antalyassa.

30.05.2024
Kreetan helmet - 4 vinkkiä kesälomalle Haniaan

Kreetan Hania pitää pintansa suomalaisten suosikkikohteiden joukossa vuodesta toiseen. Listasimme neljä kiinnostavaa kohdetta, joiden vuoksi loman aikana kannattaa poistua myös Hanian lomakylien ulkopuolelle.

28.03.2024
Longitoursin asiakaspalvelu on pääsiäisenä suljettu

Longitoursin asiakaspalvelu on suljettu pe 29.3.-ma 1.4.2024. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse, niin palaamme tiistaina 2.4.2024.