Kesäkauden parhaat äkkilähdöt myydään nyt

17.08.2023
Kesäkauden parhaat äkkilähdöt myydään nyt

Kun Suomen kesälomakausi kääntyy loppua kohden elokuussa, Välimerellä kesäsesonki käy vasta kuumimmillaan. Nyt on kuitenkin hyvä hetki löytää edullisia äkkilähtöjä Suomesta Turkkiin ja Etelä-Eurooppaan.

Jos oma lomavuoro jäi tänä vuonna syksyn korville, kesäsäiden jatkuminen lomaan saakka on mahdollista varmistaa nappaamalla äkkilähtö Välimerelle. Koulujen alettua elokuun puolen välin jälkeen äkkilähtöjä on mahdollista löytää hyvinkin edullisin tarjoushinnoin. Elokuussa voit nauttia Välimeren helteistä ja vilkkaasta matkailusesongista; syyskuu puolestaan sopii matkailijalle, joka haluaa välttää kaikkein paahteisimmat hellepäivät ja kovimmat ruuhkapiikit - palveluiden saatavuudesta ja auringosta lainkaan tinkimättä.

Longitoursin valikoimasta löydät juuri nyt erinomaisia tarjouksia Turkkiin alkaen jopa 250 € / hlö / viikko, ja all inclusive -lomia alkaen 348 € / hlö / viikko. Katso ajankohtaiset tarjoukset tästä.

VIimeisimmät uutiset
17.10.2023
Kesän 2024 matkat Turkin Antalyaan nyt myynnissä

Kesällä 2024 Longitours lentää Turkin Antalyaan joka maanantai. Valikoimastamme löytyvät tutut suosikkikohteet Alanya, Belek, Side, Kemer sekä monipuolinen Antalyan kaupunki. Miksi sitten valita juuri Turkki kesälomakohteeksi? Listasimme 4 syytä.

30.08.2023
Mikä ihmeen turistivero?

Turistiveron kerääminen on maailmalla nopeasti yleistynyt käytäntö. Useilla suosituilla matkailualueilla hotellit perivät matkustajilta majoitus-, kaupunki- tai turistiveroa, jonka suuruus on usein muutaman euron henkilöä ja majoitusvuorokautta kohden. Mutta miksi veroa kerätään?

18.08.2023
Miksi varata omatoimiloma Longitoursilta?

Netti on pullollaan vaihtoehtoja, joista suunnitella itselleen unelmien lomareissu. Mutta tiesitkö, että myös matkanjärjestäjän kautta voit räätälöidä itsellesi parhaiten sopivan loman, ja samalla saat matkapaketillesi huomattavia etuja?

19.07.2023
Uusia suoria lentoyhteyksiä Etelä-Eurooppaan lisätty

Iloisia lomauutisia! Nyt löydät Longitoursin valikoimasta myös Norwegianin suorat lennot Helsingistä Ateenaan, Haniaan, Kyprokselle, Dubrovnikiin ja Pisaan sekä AirBalticin suorat lennot Tampereelta Rodokselle ja Málagaan.

04.07.2023
Talvilomalle tropiikkiin Phuketiin tai Balille

Kesää on vielä yllin kyllin jäljellä, mutta lomasuunnitelmat pitkän talven varalle on hyvä tehdä ajoissa kuntoon. Longitoursin talven kaukokohteiden tarjonnasta löydät Turkish Airlinesin reittilennoin toteutettavat matkapaketit paratiisisaarille Thaimaan Phuketiin sekä Balille, Indonesiaan.

13.06.2023
Longitours - uusi suomalainen matkanjärjestäjä on täällä

Longitours on uusi, suomalainen matkanjärjestäjä, joka tarjoaa matkapaketteja suomalaisten rakastamiin kohteisiin. Kesällä 2023 tuomme lomavalikoimaamme ensimmäisenä kattavan tarjonnan Turkin kohteita. Lomatarjontamme täydentyy jatkuvasti uusilla suosituilla ja eksoottisemmillakin lomakohteilla.