All inclusive vai huoneistohotelli? Vinkit hotellin valintaan Antalyassa

05.06.2024
All inclusive vai huoneistohotelli? Vinkit hotellin valintaan Antalyassa

Turkin Rivieraksikin kutsuttu Antalyan rannikko on hintatasoltaan edullinen ja samalla äärimmäisen monipuolinen matkailualue, joka levittäytyy Antalyan kaupungin länsi- ja itäpuolella yhteensä 650 kilometrin pituudella. Longitoursilla on Antalyan kaupungin länsipuolella sijaitsevan Kemerin ja Alanyan eteläpuolella sijaitsevan Mahmutlarin välisellä alueella kattava, usean sadan hotellin valikoima, josta jokainen Turkin matkaaja löytää taatusti omaan tarpeeseensa parhaiten soveltuvan. Tästä artikkelista löydät vinkkejä ja suosituksia hotellin valintaan Antalyassa.

All inclusive -hotellit ja -lomakylät Antalyassa

Turkki tunnetaan all inclusive -hotelleistaan, joita löytyy yksinkertaisista budjettivaihtoehdoista aina hulppeisiin viiden tähden luksusresorteihin. Erityisesti Antalyan kaupungin itäpuolella sijaitseva Belek tunnetaan laadukkaista, omarantaisista all inclusive -hotelleistaan, joissa viihtyvät golfareiden lisäksi myös helposta ja huolettomasta lomailusta nauttivat aikuiset ja lapsiperheet.

Ja mikä parasta - Turkissa ylellisen viiden tähden majoituksen ei tarvitse maksaa maltaita. Kohtuuhintaista ja laadukasta majoitusta Belekissä tarjoavat muun muassa Crystal Paraiso Verde Resort & Spa ja Sensitive Premium Resort & Spa. Yksi Longitoursin suosituimmista hotelleista on Siden Titreyengolin alueella sijaitseva Lrs Port River Hotel & Spa, joka tarjoaa laajaa ultra all inclusive -konseptia erittäin huokeaan hintaan.

All inclusive -hotellit lapsiperheille

All inclusive -hotellien helppous vetää puoleensa lapsiperheitä, ja perheen pienimmät onkin useimmiten huomioitu näissä hotelleissa erinomaisesti. Lasten kerhot ja esitykset, vesipuistot sekä lasten omat buffetpöydät tai jopa ravintolat kuuluvatkin usein tasokkaiden all inclusive -hotellien vakiovarustukseen. Belekin hotelleista voimme suositella lapsiperheille esimerkiksi Crystal Club World of Colours Resort & Spa -hotellia, jonka herkullisen värikäs sisustus on kuin suunniteltu lapsia ajatellen. Lasten oma allasalue monine liukumäkineen kutsuu vesileikkeihin. Pääravintolassa on lounas- ja illallisaikaan tarjolla lapsille oma buffetpöytä, ja välipalat sekä jäätelö sisältyvät all inclusiven hintaan aamupäivästä iltamyöhään.

Myös juuri täysin uudistetussa Swandor Hotels & Resorts Kemer -hotellissa lasten viihtyvyyteen on todella panostettu. Rino Mini Club ei ole aivan mikä tahansa lastenkerho, vaan kokonainen lasten viihdekeskus, josta löytyy useita leikkihuoneita kaupasta kahvilaan ja piirustushuoneesta kiipeilyalueeseen. Lapsille on myös oma elokuvateatteri, ulkoilmalava sekä korkeasesongin aikaan toimiva lasten ravintola. Lasten viihtyessä kerhossa vanhemmat tai isovanhemmat voivat nauttia vaikkapa hemmottelusta hotellin spa-osastolla tai osallistua hotellin monipuolisiin liikunta-aktiviteetteihin.

Edulliset all inclusive -hotellit Alanyan keskustassa

All inclusive -hotelli ei kuitenkaan aina tarkoita valtavaa, useista hotellirakennuksista ja ravintoloista koostuvaa lomakylää, vaan tästä mutkattomasta hotellikonseptista pääsee nauttimaan myös monissa pienemmissä hotelleissa lähellä kaupunkien tai lomakylien keskustoja. Tällaisia hotelleita edustavat Longitoursin kaikkien aikojen suosituimmat hotellit, Antalyan eteläosassa, Alanyassa sijaitsevat Kleopatra Beach Hotel ja Kleopatra Royal Palm Hotel. Näissä hotelleissa all inclusiveen sisältyy aamiaisen, lounaan ja illallisen lisäksi välipalaa allasbaarissa sekä paikalliset alkoholi- ja virvoitusjuomat aamupäivästä iltamyöhään.

Hotellien edullinen hintataso sekä lyhyt kävelymatka Alanyan keskustan palveluiden äärelle takaavat sen, että koko lomaa ei tarvitse viettää hotellin “jo kertaalleen maksettujen” tarjoiluiden äärellä, ellei itse halua. Voit viettää päivää altaalla lounastarjoilusta ja allasbaarin antimista nauttien, ja pistäytyä illan tullen huoletta paikalliseen ravintolaan maistelemaan autenttisia turkkilaisia makuja tai katsastamaan Alanyan yöelämää. Kleopatra Beach Hotel ja Kleopatra Royal Palm Hotel sijaitsevat nimensä mukaisesti molemmat aivan Alanyan Kleopatra-rannan tuntumassa, lyhyen kävelymatkan päässä Alanyan keskustasta.

Alanyan parhaat huoneistohotellit

Kodinomaisemman majoituksen ystäville löytyy erinomaisia vaihtoehtoja niin ikään Alanyasta, suomalaisten suosikkikohteesta. Tilava, omalla keittiönurkkauksella ja erillisellä makuuhuoneella varustettu huoneistohotelli on erinomainen valinta etenkin pidemmän loman viettoon.

Longitoursin suosituin huoneistohotelli on Almera Park Apart Hotel, joka on saanut asiakkailtaan loistavat arvostelut. Tämä hintatasoltaan erittäin huokea hotelli sijaitsee aivan Alanyan itäisen rannan tuntumassa, parin kilometrin päässä Alanyan vilkkaasta satamasta. Yhden makuuhuoneen huoneistoissa on oma parveke ja keittonurkkaus.

Keskustan sykkeessä viihtyvälle erinomainen vaihtoehto on aivan Alanyan ytimessä sijaitseva Perle Apart Hotel, jonka siistit ja tyylikkäät huoneistot ovat läpikäyneet remontin juuri viime vuonna. Alanyan keskustan pääostoskadulle Atatürk Bulevardille on hotellilta alle 300 metrin kävelymatka ja yöelämästään tunnettuun satamaan sekä Alanyan itäisen rannan alkuun alle kilometri. Kaikissa huoneistoissa on erillinen makuuhuone, oma parveke ja keittonurkkaus.

Huoneistoja Alanyan keskustan tuntumassa tarjoaa myös perheiden ja pohjoismaisten asiakkaiden keskuudessa suosittu Sunpark Garden Hotel. Hotellin leikkisä sisustus ja puutarhamainen ympäristö luovat Sunpark Gardeniin uniikin ja viihtyisän tunnelman. Perhehuoneistoja on saatavilla yhdellä tai kahdella makuuhuoneella. Ateriat aamiaisesta all inclusiveen on mahdollista varata lisämaksusta. Alanyan keskustaan on lyhyt kävelymatka, ja 1,5 kilometrin matka rannalle taittuu joko jalkaisin tai hotellin tarjoamalla veloituksettomalla kuljetuksella.

Longitoursin tilauslennot Turkin Antalyaan lennetään Pegasus Airlines -lentoyhtiöllä kesäkaudella 2024 joka tiistai ja lauantai aina lokakuun loppuun saakka. Lisää vinkkejä, tarkempia lisätietoja hotelleista tai esimerkiksi all inclusive -ateriapaketin sisällöistä voit tarvittaessa kysyä asiakaspalvelustamme.

VIimeisimmät uutiset
24.06.2024
Parhaat kesälomakohteet lapsiperheille

Löydä suosikkisi Longitoursin kesäkohteiden 2024 joukosta. Mistä kohteista löytyvät parhaat rannat tai suosituimmat hotellit lapsiperheille? Entä mikä on paras lentoaika lasten kanssa?

20.06.2024
15 % alennus Strawberryn lentokenttähotelleihin

Longitours tarjoaa nyt yhteistyössä Strawberryn kanssa 15 % alennuksen Helsinki-Vantaan Clarion Hotel Aviapolis- ja Comfort Hotel Helsinki Airport-lentokenttähotelleissa. Kurkkaa alekoodi tästä.

17.06.2024
Longitoursin online-maksuissa esiintynyt häiriöitä

Longitoursin online-varauksissa on esiintynyt maksuhäiriöitä, jotka vaikuttavat myös varausvahvistusten saapumiseen asiakkaille. Olethan tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

30.05.2024
Kreetan helmet - 4 vinkkiä kesälomalle Haniaan

Kreetan Hania pitää pintansa suomalaisten suosikkikohteiden joukossa vuodesta toiseen. Listasimme neljä kiinnostavaa kohdetta, joiden vuoksi loman aikana kannattaa poistua myös Hanian lomakylien ulkopuolelle.

28.03.2024
Longitoursin asiakaspalvelu on pääsiäisenä suljettu

Longitoursin asiakaspalvelu on suljettu pe 29.3.-ma 1.4.2024. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse, niin palaamme tiistaina 2.4.2024.

14.02.2024
Ystävänpäivän 5 vinkkiä romanttiselle lomalle

Ystävänpäivän kunniaksi me Longitoursilla ryhdyimme hempeilemään ja listasimme viisi överiromanttista kohdetta, jotka sopivat erityisen hyvin auringonlaskujen tuijotteluun, tunnelmallisiin iltakävelyihin ja hempeisiin kynttiläillallisiin.