Kreikka


Santorini


Kamari

Musta laavahiekka ja sijainti kallioiden kainalossa tekevät Santorinin suosituimmasta rannasta ainutlaatuisen.

Santorinin itärannikolla sijaitseva, laavahiekkainen Kamari Beach on koko saaren suosituin ranta. Reilun kilometrin mittainen ranta sijaitsee komean Mesa Vouno -kallion juurella. Päivät Kamarissa sujuvat leppoisesti auringosta nauttien ja meressä uiden tai erilaisten vesiurheilulajien parissa. Rantakadun varrella on useita baareja, ravintoloita ja tavernoita, jotka taltuttavat helteen ja pulikoinnin aiheuttaman nälän ja janon.

Jos kaipaat vaihtelua rantapäiviin, voit lähteä kallioille tutustumaan muinaisen Thiran raunioihin sekä ihailemaan näköaloja kohti Egeanmerta. Santorinilla välimatkat ovat lyhyitä, ja Kamarista hurautat myös nopeasti bussilla, taksilla tai vuokra-autolla saaren pääkaupunkiin Firaan tai valokuvaukselliseen Oiaan ihailemaan upeita auringonlaskuja.

Kesäkaudella 2024 lennät Santorinille Finnairin suorin reittilennoin toukokuusta lokakuuhun torstaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi tarjolla on useiden lentoyhtiöiden vaihtolentoyhteyksiä. Reittilennoin toteutetavissa matkapaketeissa noudatetaan Longitoursin erityisehtoja.

Hyvä tietää ennen matkaa
Palvelut
Ostokset ja tuliaiset
Ruoka ja juoma
Juhlapyhät
Hyödyllistä sanastoa