Espanja


Teneriffa

Santa Cruz

Santa Cruz on aito kanarialaiskaupunki, jonka vehreässä katukuvassa vuosisatoja vanhat rakennukset kohtaavat huippumodernin arkkitehtuurin.

Santa Cruz, virallisesti Santa Cruz de Tenerife, on Teneriffan pääkaupunki, ja toinen Kanariansaarten kahdesta pääkaupungista. Santa Cruz ei ole erityisen tunnettu matkailukohteena, minkä vuoksi täällä voi aistia loistavasti paikallisen kanarialaisen kaupungin tunnelman. Kaupungin keskustan pääostoskatu Castillo sivukatuineen on shoppailijan paratiisi. Santa Cruz de Tenerife tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää myös arkkitehtuurista kiinnostuneille, sillä kaupungin arkkitehtuuri on poikkeuksellisen monipuolinen kattaen kohteita barokinaikaisesta San Francisco de Asísin kirkosta huippumoderniin Teneriffan auditorioon.

Saaren pohjoisosassa sijaitseva Santa Cruz on vehreä kaupunki, jossa puistot ja kasvillisuus värittävät katukuvaa. Lähin uimaranta, huippusuosittu Playa de las Teresitas, sijaitsee 9 kilometrin päässä kaupungista ja on helposti saavutettavissa paikallisbussilla.

Talvikaudella marraskuusta 2023 maaliskuuhun 2024 Finnairin ja/tai Norwegianin suoria reittilentoja Teneriffalle on tarjolla päivittäin. Norwegianin lennot Teneriffalle jatkuvat huhtikuussa maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin 22.4.2024 saakka. Järjestelmämme voi tarjota myös vaihtolentoyhteyksiä, mikäli hinta on merkittävästi edullisempi, tai mikäli suoria lentoja ei kyseiselle päivälle ole tarjolla. Voit tarkastella kaikkia lentovaihtoehtoja ja vaihtaa halutessasi lentoa valittuasi ensin hotellin ja klikkaamalla "Jatka".

Longitoursin Teneriffan matkapaketit ovat tällä hetkellä omatoimikohteita, joissa ei ole opaspalveluita kohteessa. Asiakaspalvelumme kautta voit aina kysyä neuvoa matkallasi. Reittilennoin toteutettavissa matkapaketeissa noudatamme Longitoursin erityisehtoja.

Nähtävyydet

Aktiviteetit

Sää