Kokkauskurssi – Kreetalaisen keittiön salat

Tervetuloa matkalle kreetalaisen ruoan sydämeen – ylös Valkoisten vuorten rinteille, missä perinteet, puhtaat raaka-aineet ja aito vieraanvaraisuus luovat unohtumattoman ruokaelämyksen. Tässä elämyksellisessä kokkauspäivässä pääset kokemaan Kreetan keittiön ytimen – käsillä tehden, maistellen ja oppien.

Päivä alkaa kierroksella puutarhassa, josta keräät tuoreet vihannekset päivän kokkailuja varten. Tutustut myös paikallisiin yrtteihin, viiniin ja oliiviöljyyn sekä kuulet, kuinka ne liittyvät kreetalaiseen hyvinvointiin ja ruokakulttuuriin.

Näytä lisää

Kokkauskurssi sisältää

  • Kuljetukset Hanian alueen lomakylistä (Kalyves, Hanian kaupunki, Agii Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Agia Marina, Platanias, Gerani, Maleme) ilmastoidussa bussissa
  • Paikalliset ruoka- ja viiniasiantuntijat
  • Kaikki ruoanlaittovälineet, raaka-aineet ja opastus
  • Viinin, ruokien ja jälkiruokien maistelu
  • Muistolahjat osallistujille
  • Täysi vastuuvakuutus retken järjestäjän puolesta

Hinnat

  • 110 € / aikuinen
  • 85 € / lapsi 5-12 v.

Retkiaikataulu

Kokkauskurssit järjestetään päivittäin ajalla 3.4.–31.10.2025.

  • Noutoaika ilmoitetaan varausta tehdessäsi
  • Kokkauskurssipäivän pituus on noin 6 tuntia. Voit pyytää lisätietoja oppaalta tai asiakaspalvelustamme.

Mitä pakata mukaan?

  • Kamera
  • Mukavat kävelykengät
  • Kevyt takki

Varaukset

Voit varata retken ennen matkaa asiakaspalvelumme kautta: asiakaspalvelu@longitours.fi tai soittamalla p. 0800 057 29. Kohteessa varaus onnistuu oppaalta, jonka yhteystiedot saat ennen lomasi alkua tai kohteessa.